Nors G. Ivanauskas karjerą kuria verslo pasaulyje, jo pavardę automobilių sporto entuziastai geriausiai žino dėl pasiekimų drifto varžybose.

„Žinomumo nesivaikau, tiesiog darau tai, kas man patinka“, – sako jis.

Ivanule vadinamą Gediminą šios sporto rūšies gerbėjai pusiau juokais, pusiau rimtai vadina skandalistu ir pokštauja, kad jam esant trasoje – reikėtų atsistoti kuo toliau.

Tokias kalbas paspartino 2018-aisiais metais įvykusi avarija, kuomet patyręs šonaslydininkas G. Ivanauskas, važiuodamas poriniuose važiavimuose, nesuvaldė savo automobilio „Nissan 200SX“. Vairuotojas galine automobilio dalimi užkabino atitvarus ir juos kilstelėjęs nuskriejo link susirinkusių žiūrovių bei ten esančių darbuotojų. Laimei, šiame įvykyje niekas nenukentėjo.

„Aš esu maksimalistas, viską darau iš širdies, todėl pas mane nėra tik saugaus važiavimo ar stiprios baimės. Toks šis sportas – arba važiuoji rūgščiai, arba važiuoji namo“, – DELFI pasakoja pašnekovas.

Drifto pasaulyje Ivanulės vardas skamba jau trejus metus. Per šį laiką sportininkas prestižinius apdovanojimus atsiėmė ir Lietuvoje, ir užsienyje.

Su savo išrinktąja Alina Gediminas susipažino ne kur kitur, o keliaudamas į drifto varžybas Baltarusijoje.

Driftas mane atvedė iki vestuvių. Alina labai tiki manimi ir palaiko. Žinoma, ji kartais nuogąstauja, kad nieko man neatsitiktų, bet žinau, kad viskas yra proto ribose. Mes sutariame labai gerai“, – džiaugiasi jis.

Ko gero, net nereikia stebėtis, kad Gediminas savo mylimajai pasipiršo būtent drifto varžybose Baltarusijoje. Alinos rankos Ivanulė paprašė po vienerių metų draugystės.

„Supratau, kad tai mano žmogus. Ji greit apsisuko, kol lietuvės miegojo“, – juokavo pašnekovas.

„Visada maniau, kad mano žmona bus lietuvė, bet likimo niekada neatspėsi“, – pridūrė baltarusę vedęs vyras.

Pora po ceremonijos didelės šventės neplanuoja – vestuvėse, kuriose bus gausu lietuviškų papročių, susirinks tik patys artimiausi žmonės.

Į medaus mėnesio kelionę sutuoktiniai planuoja vykti spalį, kai pasibaigs varžybų sezonas.

Jaunoji po vestuvių pasirinko lietuvišką pavardę ir tapo Alina Ivanauskiene.

„Tai svarbus žingsnis, nes radau žmogų, su kuriuo noriu būti visą gyvenimą“, – tikina Ivanulė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)