Su dvidešimčia metų jaunesne jo išrinktąja Vaida R. Malinauskas aukso žiedus sumainė po mažiau nei metus trukusios draugystės. Tiesa, tai, kaip žinomas vyras pristatė savo mylimąją kiek užkliuvo ir G. Drukteiniui.

„Kodėl kai kurie žmonės taip gėdijasi savo profesijų/specialybių, joms maskuoti pasitelkdami net politiškai korektiškus terminus? Štai jau trečią (!) kartą vedančio Druskininkų mero nuotaka miglotai save pristato kaip „dirbusią maisto industrijoje", nors kiekvienas suvokia, kad ji buvo tiesiog virėja (kucharka). Kas tame gėdingo? Galiausiai juk gali kaip ir bet kuris, baigęs kulinarijos kursus, apsišaukti „šefu", bent jau „sous-šefu", ir jokių pretenzijų!

Suprantama, kai savo profesiją arba psichologinę būseną reikia išties slėpti, pavyzdžiui, vietoje grūzčiko save oriai vadinti „ekspeditoriumi", o dirbant prostitute prisistatyti „malonumų ir laisvalaikio pramogų sektoriaus atstove".

Žinoma, padoriau atrodo į CV įrašytas teiginys, kad „2008-2010 metais dirbau someljė", nors kiekvienas patyręs HR iškart supranta, kad po šia fraze slypi banalus faktas, kad aplikantas tuos metus nieko neveikė, o tiesiog gėrė.

Suprantama, kad savo vaikams, klausiantiems, kodėl Tavo šeima gyvena skurde ir nepritekliuje reikia atsakyti, kad „užtat dirbu prie vieno įdomaus projekto draugiškame kolektyve su karjeros galimybėmis", o išsiskyrus su savo vyru ar žmona visišką abejingumą savo vaikams ir artimiesiems reikia maskuoti po frazėmis „išmokau gyventi viena/galiu daugiau laiko skirti sau/keliauju sau vienas". Viskas OK ir suprantama, bet kam gėdytis virėjos profesijos? Valgome juk tai VISI! Ačiū jiems!"

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (309)