Nepaisant to, kad naujausiame kadre V. Bičkutė kartu su kolege Ineta Stasiulyte pozuoja turėdama nėštukės pilvuką, aktorė sako, jog tai ir būtų likę paslaptyje, jei ne kito aktoriaus Leonardo Pobedonoscevo komentaras po šia fotografija.

Žinomas aktorius kolegę džiaugsmingai pasveikino su būsimu vaikeliu, todėl moteris slėpti, kad iš tiesų laukiasi, nebematė prasmės.

„Tai yra spektaklis, bet po tuo spektakliu slypi ir šita džiugi žinia“, – paaiškino Valda.

„Vaidmenyje esu 7-ame nėštumo mėnesyje, o realybėje dar tikrai tiek nėra. Nuotraukoje tėra rekvizitinis pilvukas. Viską išdavė Pobedonoscevas“, – juokiasi aktorė.

„Iš tiesų dabar skaičiuoju 4-ąjį nėštumo mėnesį. Tempas natūraliai yra lėtesnis, matyt, iš aukštybių viskas yra suplanuota, nes įvyko taip, kaip ir turėjo įvykti. Pačiu laiku. Kadangi vasara yra ramesnis laiko tarpas, galiu jaustis rami, klausyti savo kūno ir džiaugtis šiuo procesu“, – DELFI pasakojo pašnekovė.

Valda kartu su vyru kol kas dar nežino, ko laukiasi – ar sūnaus, ar dukrelės, tad stebuklingas laikotarpis porai dovanos dar ne vieną malonią staigmeną.

DELFI primena, kad pirmagimio laukianti pora pažįstami yra nuo 1998-ųjų metų, tačiau iki santuokos jiedu buvo tik geri draugai.

Pora amžiną meilę vienas kitam prisiekė prie Vilniaus Šv. vysk. Stanislovo ir šv. Vladislovo arkikatedros bazilikos altoriaus 2018-ųjų rugsėjo 16-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)