Dar pirmadienį DELFI TV studijoje gyvai pristačiusi naujausią savo kūrinį „Atvirkščiai“ Mia prasitarė, kad tai simbolizuoja ne tik naują kūrybinį etapą, bet ir jos pačios atgimimą.

Seksualus striptizo klube filmuotas vaizdo klipas tapo naujo skambesio ir gyvenimo simboliu, o pati Mia su šypsena sako, jog atėjo laikas viską paleisti ir drąsiai žengti pirmyn.

„Jau beveik metus gyvenu be vyro. Nors, tiesą sakant, gyventi vienai man yra lengviau. Žinoma, kaip ir visoms moterims, taip ir man trūksta vyriškos rankos, nes juk ir varžtą įsukti, ir lemputę pakeisti namuose reikia. Teko nusipirkti komodą ir pačiai viską susisukti su peiliu, o ne atsuktuvu (juokiasi). Nuo nulio pati viską pasidariau ir tikrai didžiavausi savimi.

Vienas draugas sakė, kad nėra matęs moters, kuri sugebėtų viso labo su peiliu sutverti baldą. Sakė, kad aš unikumas. Labai didžiavausi tuo, nors vienas stalčius ir kreivas (juokiasi).

Jei atvirai, santykių dabar ir bijau. Kaip ir norėčiau, kad į mano gyvenimą kas nors ateitų, bet lieka ta baimė, kad ir vėl išduos. Anksčiau skirdavausi tikrai paprasčiau ir tiek neišgyvendavau. Tiek galbūt ir širdies į santykius neatiduodavau. Čia atidaviau viską, todėl ir buvo labai sunku“, – sako ji DELFI.

Kai visi svarstė, kaip Mia gali gyventi su skandalus keliančiu ir į teisėsaugos akiratį pakliuvusiu vyru, ji tuomet atsitvėrė tylos siena ir pasirinko tylėti bei ginti savo sutuoktinį, kad ir kas benutiktų.

„Skambindavo man žurnalistai ir apie daugybę situacijų jie žinojo, bet aš sakydavau, kad nekomentuosiu bei prašydavau nerašyti, nes mes buvome šeima ir būtų kvaila kažką blogo kalbėti apie šeimą. Buvo ką saugoti. Vyras visada turėjo mano užnugarį. Net ir jį suėmus ruošėmės skirtis, bet aš tapau pagrindiniu ramsčiu jam. Ir taip kasdien iš Vilniaus į Klaipėdą važiuodavau jo lankyti, samdžiau geriausius advokatus ir palaikiau. Nemačiau su juo savo ateities, bet tik norėjau padėti iš gailesčio. Galiausiai tik gavau spjūvį į veidą.

Nors oficialios skyrybos dar laukia rudenį, dabar apie tai tiesiog negalvoju. Yra daug darbo ir gyvenu kūryba. Širdyje skyrybos jau įvyko gerokai anksčiau. Dabar tai, kad esu ištekėjusi, man nieko nepakeis“, – atviravo žinoma dainininkė.

Nors su vis dar oficialiai jos vyru laikomu Nerijumi Antanavičiumi ji bus išskirta tik šių metų rudenį, skyrybos į jos gyvenimą esminių pokyčių neatneš. Buvę mylimieji dar prieš tuokdamiesi pasirašė vedybinę sutartį. „Mes tiesiog sudėjome parašus, bet nuo to niekas visiškai nepasikeitė. Nuo to tikrai netapome didesne šeima. Tik tai, kad jis yra mano buvęs vyras, man pasikeitė aiškiai. Nebūčiau tiek dariusi dėl žmogaus, kuris nebūtų su manimi susiejęs savo gyvenimo. Man tos vestuvės ir parašas reiškė labai daug. Vėliau supratau, kad reikia pasirašyti sutartį. Tiesiog to reikėjo“.

Dabar garsios poros skyrybos užsitęsė dėl formalumų ir dėl to Mia savo buvusio vyro nekaltina. Jau netrukus viskas turėtų būti sutvarkyta, tad dainininkė visą savo dėmesį skiria ne oficialioms skyryboms, o kūrybai.

„Po šių visų išgyvenimų mano gyvenime įvyko labai įdomus dalykas. Patys koncertai dabar yra visiškai kitokie. Dabar pati ant scenos jaučiuosi kitaip ir kitaip matau žmones. Net muziką dabar jaučiu kitaip.

Kažkada sėdėjau ir galvojau, kad norėčiau viską tarsi pradėti iš naujo ir gauti naują šansą. Būtent tai ir gavau. Pertrauką gyvenime ir karjeroje dariau tikrai ne specialiai. Taip tiesiog įvyko, bet kartu supratau, kad su savo norais elgtis reikia labai atsargiai.

Dabar mano gyvenime nieko netrūksta. Turiu puikią šeimą, mylimą sūnų, nuostabią sesę. Turiu tikrai viską ir neįsivaizduoju, ko dar galima norėti? Net ir iš vyrų pusės gaunu kaip niekada daug dėmesio. Man labai keista ir atrodo, kad prasidėjo jaunystė. Keista, bet taip jau yra“, – pasakojo pašnekovė.

Pasiteiravus, ar svajonės įsikurti nuosavuose namuose ji neatidėjo, žinoma atlikėja nusišypso. To ji tikrai nepamiršo, bet nauji namai lieka ateities planuose, kai tik ateis tam tinkamas laikas ir vėl bus sukauptos santaupos.

„Įsikelti į nuosavus namus neplanuoju, kol neįsibėgės kiti planai. Tačiau šios minties nepaleidžiu tik nemanau, kad netaupysiu taip, kaip anksčiau. Tikrai daug metų taupiau ir tikrai tiksliai žinodama, kam tai darau. Tai buvo būstas ir nedaug jau buvo likę iki to, ką norėjau nusipirkti. Šiandien nenoriu jau net mintimis grįžti į šį laikotarpį.

Norėtųsi įsileisti į savo vakarus naują žmogų ir būti su kažkuo, bet per daug mane sužeidė Nerijus. Nerijus buvo tikroji žvaigždė mūsų šeimoje ir apie jį anksčiau net rašydavo dažniau nei apie mane. Jam tai patiko, o mūsų santuoka liko nuošalėje. Tik aš ja tikėjau.

Dabar, atrodo, kad kažkas gero tikrai nutiko. Jaučiu, kad mano gyvenime prasidėjo labai malonus laikotarpis, kuriame – tik šviesiausios spalvos. Atėjo tokia ramybė ir man jau ne vienas žmogus sakė, kad tapau rami ir ta ramybe moku užkrėsti kitus“, – baigdama pokalbį atsidūsta ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)