Vilniaus miesto civilinės metrikacijos skyriuje skelbiama, kad pora turėjo susituokti trečiadienio popietę 14:30 laiku, tačiau jaunavedžiai nusprendė tuoktuves surengti ne Vilniaus centre, o išvažiuojamojoje santuokos ceremonijoje.

Pora sąmoningai vengia žiniasklaidos dėmesio, todėl ir šią svarbią datą jiedu norėjo privatumo. Kalbama, kad paslaptį apie savo vestuves Eglė ir Jonas saugojo net nuo artimų draugų, todėl liepos 31-ąją jiedu priesaiką vienas kitam sakė apsupti tik pačių artimiausių žmonių.

Pora susituokė po daugiau nei trejus metus trukusios draugystės.

DELFI kelis kartus bandė susisiekti su jaunavedžiais, tačiau nesėkmingai. Vestuvių faktu jiedu nepasidžiaugė ir socialiniuose tinkluose.

Jaunavedžiai nėra linkę atvirauti apie savo santykius, jiedu nedalija interviu, taip pat yra reti svečiai pramogų pasaulio vakarėliuose.

Dėmesio vengiantys Eglė ir Jonas pirmą kartą kartu viešumoje pasirodė 2015-aisiais metais, kai apsilankę TV3 televizijos sezono atidarymo šventėje jiedu pozavo susirinkusiems fotografams.

Ilgą laiką E. Skrolytė buvo puikiai pažįstama šios televizijos žiūrovams, nes prieš kelerius metus vedė rytinę laidą „Mamyčių klubas“. Dviejų vaikų mama reportažus rengė bei pašnekoves aktualiausiomis temomis kalbino beveik aštuonerius metus.

Eglė Skrolytė ir Jonas Elvikis

Su karjeros pokyčiais ir aplankiusiais šiltais jausmais buvusiam krepšininkui, E. Skrolytė kartu su mylimuoju nusprendė save išbandyti verslo srityje, todėl praėjusiais metais Vilniaus centre jiedu buvo atidarę sveiko maisto restoraną, pavadinimu „Sapno košė“. Deja, nepraėjus nė metams, judviejų verslas žlugo.

Dar prieš atveriant duris E. Skrolytė pasakojo, kad atidaryti restoraną nebuvo sena jų svajonė: „Svajonės turėti savo barą neturėjau nei aš, nei Jonas. Priešingai – mes net priešinomės šiai idėjai, nors ji mus, atrodo, persekiodavo“.

Ši santuoka E. Skrolytei yra antroji. Anksčiau žinoma moteris buvo ištekėjusi už žinomo dainininko, grupės „Bavarija“ nario Juozo Liesio. Tačiau po penkerių santuokos metų pora išsiskyrė. Jiedu turi du vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)