Daugeliui gali pasirodyti keista, kad 20 metų kartu skaičiuojantys ir dukrelę kartu turintys Viktorija bei Artūras yra nevedę. Tačiau 10 metų trunkantis sužadėtinių statusas, pasak žinomos dainininkės, turi savų pliusų.

Neseniai V. Mauručaitė savo socialiniame tinkle pasidžiaugė, kad ji ir jos mylimasis švenčia ypatingą progą – 20 metų drauge.

Viktorija Mauručaitė ir Artūras Butkevičius

Pakilia nuotaika parašytą žinutę Viktorija papildė archyvine savo ir Artūro nuotrauka, šeimos akimirkomis ir rausvų rožių puokšte.

„Esame visiškai nemadingi – nevedę, susižadėję daugiau nei 10 metų, vedybų neplanuojam (kol kas), tačiau turim didelę, galingą, su visais uraganais ir saulės spinduliais šeimą. Trys dukros ir anūkė – didžiausias turtas“, – feisbuke džiaugėsi žinoma dainininkė.

Viktorija Mauručaitė su šeima

„Ačiū Tau, Artūrai Butkevičiau, kad esi ir mėgaujiesi visais mūsų moteriško gyvenimo prieskoniais. Ačiū, kad Tavo kantrybė yra mūsų šeimos pagrindas. Na ir, nepaisant visų mūsų visų pliusų ir minusų, skaičiuojam kartu bendrus 20 metų“, – skelbė ji.

Dabar Viktorijos ir Artūro kasdienybę praskaidrina ne tik dukros, bet ir anūkėlė Adrija, verslas, kelionės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)