Žinomo aktoriaus karstas iš laidojimo namų buvo išneštas ceremoniją stebint gausiais susirinkusiems šeimos nariams, gerbėjams ir bičiuliams.

Pati ceremonija buvo rami, o susirinkusieji tyliai gedėjo bei prisiminė velionį televizijos ir teatro aktorių.

47-erių vyro gyvybė užgeso netikėtai ir tik vėliau paaiškėjo, jog to priežastimi tapo širdies veiklos sutrikimas, nors, kaip svarstė jį puikiai pažinoję kolegos, A. Vaišnys niekada nesiskundė jokiais sveikatos sutrikimais.

Aktorius 2002-aisiais baigė studijas Lietuvos muzikos akademijos Aktorinio meistriškumo katedroje, vadovaujamoje Algirdo Latėno ir Algės Savickaitės, aktoriaus karjerą pradėjo Panevėžio Juozo Miltinio teatre, filmavosi Lietuvos ir užsienio režisierių filmuose. Aktorius labiausiai išgarsėjo vaidmenimis televizijos serialuose „Naisių vasara", „Prokurorai", „Sniego skonis", vienas paskutinių jo vaidmenų – filme „Laisvės kaina. Sąjūdis".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)