Liepos 19-ąją grožio versle pastaruoju metu aktyviai besisukanti Oksana ir jos vyras atšventė ypatingą progą – špižines vestuvių metines. 6-eri metai santuokoje taip pat dar vadinami ir geležinėmis ar ketinėmis vestuvėmis. Šia proga žinoma moteris pasidžiaugė ir vėl santykiuose rasta laime bei ramybe.

„6-eri santuokos metai! Pilni išgyventų daugybės jausmų. Kartu mes stipresni, kartu mes šeima, kurios labai reikia sūneliui ir mums... Klysti žmogiška... Bet labai stipru atleisti ir mylėti, kas sukurta. Ir nesvarbu, ką kalbės aplinka, tikime santuoka, ramybe ir šeima. Su!“ – pakiliai socialiniame tinkle skelbė Oksana.

Kartu su šventišku įrašu vizažistė pasidalino šeimos nuotrauka, kurioje pozuoja ir poros sūnus Dominykas. Neseniai 4-erių metukų gimtadienį atšventęs berniukas fotografijoje įamžintas, kai jam buvo vos vieneri.

Šie metai, pasak Oksanos, sparčiai ėmė šviesėti. Sutuoktinius vienija ne tik sūnaus Dominyko auginimas, bet ir bendras hobis – būsimo grožio salono įrengimas.

„Šie metai kol kas tiesiog fantastiški, esame pilni idėjų, įvairiausių užmačių, radome ir bendrą tikslą, hobį. Dažnai kartu aptarinėjame verslo detales. Galvojame kaip kurti, kaip įrengti būsimą grožio saloną, todėl tai labai smagus laikas“, – anksčiau DELFI sakė O. Pikul-Jasaitienė.

Nors šeimos namuose jau įsivyravo ramybė, apie antrą šeimos pagausėjimą Jasaičiai kol kas negalvoja ir visą dėmesį jie skiria sūnui Dominykui.

„Dažnai juokiuosi, kad verslas – antrasis mano vaikas. Kol kas taip ir yra, auginam jį. O broliuko ar sesutės dar neplanuojame, vienturtis mūsų Domukas laiminga vaikyste džiaugiasi, visas dėmesys skiriamas tik jam“, – minėjo Oksana.

Susitaikyti ir nesiskirti, išgyvenant santykių dramą, pasak moters, buvo bendras sprendimas po ilgų pokalbių su sutuoktiniu. O jei netikėtai panašūs sunkumai užkluptų ateityje, antrą kartą Oksana su Simu esą savo santykių viešai tikrai nesiaiškintų ir į smalsuolių bandymus prakalbinti dėmesio nekreiptų.

Oksana Pikul ir Simas Jasaitis

DELFI primena, kad žinomos poros skyrybų drama ir asmeninio gyvenimo detalės į viešumą iškilo po Naujųjų metų 2018-aisiais, kai Oksana kreipėsi į pareigūnus dėl galimai smurtaujančio ir alkoholiu piktnaudžiaujančio vyro veiksmų.

Vėliau įsisukus skandalui grasinimų sulaukė ir Simas. Tuomet Jasaičių konfliktas po smurto artimojoje aplinkoje pakrypo nauja linkme, kuomet sportininkas dėl grasinimų susidoroti kreipėsi į sostinės policiją. S. Jasaitis, į komisariatą atvykęs su advokatu Albertu Bandžiumi, pateikė pareiškimą, prašydamas krepšininką pripažinti nukentėjusiuoju po gautų grasinimų. Įtariamuoju sportininkas prašė pripažinti esą O. Pikul-Jasaitienei artimą žmogų. Neįvardijamas vyras, anot S. Jasaičio, skambino ir siuntė SMS žinutes, kurių turinys gąsdino.

Po to į viešumą iškilo ir daugiau faktų. Prakalbo ne tik patys sutuoktiniai, bet ir su jais poruojami asmenys. S. Jasaičio galima simpatija vadinta panevėžietė Arūnė televizijoje ir naujienų portaluose komentavo jų pažintį, o kiek vėliau prakalbo ir Kipre laiką kartu su O. Pikul-Jasaitiene leidęs verslininkas Vaidas, kuris sakė, jog tarp jo ir dainininkės – tik draugiški santykiai.

Nepaisant visų išgyvenimų Jasaičių pora ir vėl džiaugiasi santarve.

O. Pikul-Jasaitienės ir S. Jasaičio vestuvės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)