Netradicinis vestuvinis šokis susidėjo net iš kelių skirtingų dainų, jas papildant kruopščiai pas choreografą išmoktais žingsneliais. Jaunųjų įdirbis ir judesiai sužavėjo visus svečius. Ovacijų nuotakai ir jaunikiui taip pat negailėjo ir šventės vedėjas Mantas Stonkus.

„Ponios ir ponai, Gabija ir Mindaugas! Padarykime triukšmo! Stovimos ovacijos! Šaunuoliai! Bravo, bravo, bravo. Fantastiška, nepakartojama, kiek darbo, kiek repeticijų. Bravo, jaunieji“, - porą gyrė vienas žymiausių šalies komikų ir aktorių.

DELFI primena, kad populiarios muzikinės grupės „Man-go“ narė ir Klaipėdos „Neptūno“ dublerių komandoje NKL žaidžiantis Mindaugo Stašys susituokė Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės bažnyčioje.

Poros vestuvėse dalyvavo artimiausi bičiuliai, šeimos nariai bei pasveikinti atvykę kolegos iš šou pasaulio ir krepšinio komandos. Pirmieji į ceremoniją atvyko grupę prodiusuojantys broliai Gintaras ir Mindaugas Bendžiai.

Prieš ceremoniją nuotaka ir jaunikis atvyko atskirai. Žengdami į bažnyčią jiedu iš jaudulio nesuvaldė ašarų. Kiek vėliau nuotaką pasitiko jos tėtis, kuris ją ir lydėjo altoriaus link. Itin jautrios ceremonijos metu kunigas porai linkėjo ilgo ir laimingo gyvenimo.

Žinoma pora susižadėjo praėjusių metų vasarį. Šia žinia krepšininkas pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“. Pora tuomet neslėpė, jog po penkerių draugystės metų tai buvo svarbus žingsnis jiems abiems.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)