„Negaliu net apsakyti, kokia laiminga šiandien esu. Jau labai seniai norėjau baigti mokyklą ir labai džiaugiuosi dėl šios dienos. Esu iš žmonių, kuriems sistema kažkiek sukausto kūrybiškumą, bet aš baigiau mokyklą eksternu ir jau turėjau galimybę pajausti, ką reiškia neiti kasdien į mokyklą bei daryti tai, ką mėgstu iš tiesų.

Kad ir kaip būtų, mokykla ir jos užduotys visada būna mažas galvos skausmas gyvenant kūryba ir kai reikia prisiminti apie kontrolinius bei namų darbus. Dabar visu šimtu procentų galiu daryti tik tai, ką iš tiesų noriu. Nesakau, kad mokykla man pakenkė ar man ten nepatiko. Viskas buvo labai gerai, bet aš jaučiau, kad mane tai varžo“, – įspūdžiais dalijosi ji.

Paula pripažįsta, jog paskutiniais mokslo metais įprastai vykstančius renginius bei pasiruošimą išleistuvėms su bendramoksliais jai teko praleisti dėl koncertinės veiklos. „Pirmą kartą ateinu ir pirmą kartą man nieko nereikės dainuoti. Šiandien tiesiog atsipalaiduosiu ir mėgausiuosi švente.

Kai ką apleidau pastaruoju metu ir yra liūdesio, jog daug ką praleidau, bet stengiuosi viską sutvarkyti ir skirti savo laiko visiems svarbiems dalykams. Su mokykla atsisveikinti spėjau kur kas anksčiau, kai pradėjau mokytis eksternu“.

Pasiteiravus, kas ją puošė šią šventinę dieną, Paula išdavė, jog jokių dizainerių paslaugomis nesinaudojo ir ilgą kūno spalvos suknelę išsirinko pati. „Nemėgstu suknelių, todėl man tapo šiokiu tokiu iššūkiu rasti kažką sau. Labai norėjau paprastos ilgos suknelės be jokių puošmenų tam, kad tiesiog gerai jausčiausi“, – DELFI pasakojo dainininkė.

Baigusi mokyklą Paula neskuba studijuoti ir ketina dar daugiau kurti bei koncertuoti, o kiek vėliau pasvarstys ir apie studijas bei karjerą užsienyje.

Neseniai sulaukusi brandos egzaminų rezultatų, dainininkė ruošiasi įgyvendinti dar didesnes muzikines ambicijas. Ką tik ji pristatė liūdniausia daina pavadintą singlą „Say Something“, mini albumą ir gerbėjus kvietė į pirmą solinį savo koncertą.

Paula pasakoja pastaruosius mėnesius gyvenusi ypač intensyviai: valstybiniai brandos egzaminai, pagrindinis vaidmuo seriale ir, žinoma, muzika.

„Mokyklos baigimas juk ir turi būti svarbus įvykis jaunam žmogui – vienas didelis gyvenimo etapas pasibaigia, prasideda naujas. Esu velniškai laiminga, atradusi tai, ką myliu daryti, ir netrukus galėsianti tam atiduoti dar daugiau jėgų!“, – kiek anksčiau pasakojo Paula.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)