Neseniai išsiskyręs vyras jau minėtos moters kompanijoje pastebimas ne pirmą kartą, todėl imta svarstyti, kad galbūt tai naujoji jo širdies draugė.

Pirmadienį pora pasirodė kasmetiniame festivalyje „Midsummer Vilnius“, vykusiame Valdovų rūmuose.

Fotografai žinomą žurnalistą su drauge įamžino būryje kitų žiūrovų. Nuo fotoobjektyvų pora nesislapstė, tačiau kartu prie fotosienelės nepozavo ir nuo komentarų apie savo galimus santykius susilaiko.

Kiek vėliau paaiškėjo, kad moteris, kuri vis dažniau užfiksuojama su A. Tapinu yra vardu Gabija, dirbanti „AltSpace“.

DELFI susisiekė su A. Tapinu, tačiau pašnekovas, nors ir buvo gerai nusiteikęs, nebuvo linkęs kalbėti apie savo asmeninius reikalus ir nuo plačių komentarų susilaikė.

Nepaisant to, žurnalistas atskleidė, kad šioji moteris yra jo kolegė, vardu Gabija Milašiūtė.

DELFI primena, kad anksčiau A. Tapinas santykius kūrė su žinoma žurnaliste Rasa Tapiniene, tačiau neseniai paaiškėjo, kad sutuoktinių pora pasuko skirtingais keliais.

Skyrybų faktą A. Tapinas prieš kurį laiką patvirtino vienoje diskusijų grupėje (daugiau apie tai skaitykite čia). Tuomet pašnekovas DELFI patvirtino, kad jis nusprendė nutraukti vykusias aistringas diskusijas ir pasisakyti pats.

„Ne visos blondinės, kurios nori su manim nusifotografuoti klubuose, yra mano moterys ir būna, kad aš mieste pietauju su kolegėmis“, – uždaroje pokalbių grupėje „Discord“ programėlėje anksčiau yra rašęs A. Tapinas.

Andrius ir Rasa Tapinai susituokė 2001 metais Škotijoje.

Kalbos, kad byra žinomų žurnalistų santuoka, plačiau ėmė sklisti po to, kai A. Tapinas „Facebook“ tinkle atnaujino savo santykių statusą į „vienišas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)