Socialiniuose tinkluose itin aktyvi Karolina savo 262 tūkst. sekėjų neužmiršta net ir atostogaudama. Mergina kasdien dalijasi tarsi atvirukais atrodančiomis fotografijomis ir trumpais vaizdo įrašais iš kelionės.

„Labas rytas! Šiandien supratau, kad liko tik 2 dienos atostogų, man plyšta širdis, negaliu patikėti. Kodėl tokie dalykai baigiasi?“ – viename iš trumpų videoįrašų kalbėjo ji.

K. Meschino Italijoje keliavo ne tik su mylimuoju, bet ir pusbroliu bei jo mergina. Pirmiausiai ketveriukė aplankė Italijos pietus – provinciją, pavadinimu Kosenza. Kiek vėliau poilsiautojai patraukė į kitas Italijos provincijas: Vibo Valentijos, Kalabrijos Redžo, Materos, Latinos ir kt.

„Jausmas tarsi sapnuočiau“, – kelionės metu vaizdais stebėjosi K. Meschino.

„Lietuvoje niekada nevalgau saldžių pusryčių, bet Italijoje kitaip neišeina“, – sekėjams viename iš vaizdo įrašų su raguoliais prisipažino Karolina.

Simboliška, tačiau atėjus paskutinei K. Meschino ir jos artimųjų atostogų dienai, Italijoje ėmė kauptis tamsūs debesys, kurie išvaikė visus turistus iš paplūdimio.

„Lengviau bus adaptuotis prie Lietuvos klimato“, – juokavo socialinių tinklų įžymybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)