Kaip praneša naujienų portalas lrytas.lt pora planavo tuoktuves Šiaulių miesto santuokos rūmuose, 16 valandą, tačiau paskutinę minutę viskas buvo pakeista.

Prie pastato buvusiam fotografui darbuotoja pranešė, kad sutuoktuvių vieta keičiasi.

„Emocijos puikios, ko gero, reikėtų sakyti. Puikios, geros, pakilios, šventiškos“, – ramiu balsu „Lietuvos rytui“ šeštadienio popietę dėstė jis.

Vyras šiam portalui minėjo, kad jaunosios suknelės jam dar neteko matyti.

„Jaunosios suknelės dar nemačiau, čia, tikriausiai, vienintelė paslaptis, kuri nuo manęs yra slepiama. Žinau, kad tai bus suknelė ir, kad ji bus balta“, – tęsė aktorius. Vestuvių puota ruošiasi būti kukli. Į ją bus pakviesti artimiausi šeimos draugai, viskas vyks restorane. „Atšvęsime kukliai, paprastai, su draugais ir giminėmis. Ateis tie, kurie norės ir mes jiems padėkosim“, – sakė jis.

Pora augina dukrą Eleonorą, kuri gimė praėjusių metų lapkritį.

Aurimas Žvinys anksčiau buvo vedęs aktorę Ingą Norkutę. Jie išsiskyrė 2017-aisiais. Santuoka truko penkerius metus.

Ankčiau DELFI duotame interiu Aurimas yra sakęs, kad jį skaudina kalbos apie buvusią žmoną, tačiau jis turi ką pasakyti tiems, kurie galvoja, kad tai buvusi žmona padarė jį žvaigžde.

Aurimas, „Naisių vasara“ serialo žvaigždė ir Šiaulių dramos teatro vadovas, savo mylimąją ir dar visai mažytę dukrelę Eleonorą slepia po devyniais užraktais, todėl sako, kad šis interviu bus pirmas ir vienintelis apie jo naują šeimą.

„Laimė mėgsta tylą“, – šypsodamasis sako Aurimas. 36-erių Aurimas su šešeriais metais jaunesne aktore Egle Stanišauskaite įsimylėjo vienas kitą ne kur kitur, o kartu bevaidindami Šiaulių dramos teatro scenoje.

„Ji yra labai tiesi, ir tas tiesumas, atvirumas ir nevyniojamas niekada nieko į vatą beprotiškai žavi, ir dėl to mūsų santykius padaro labai lengvus ir paprastus. Nes aš esu visą laiką linkęs nutylėti, vynioti į vatą, kažkaip politkorektiškai kalbėti. Kodėl ir vėl aktorė? Aš neturiu kažkokios formulės, pagal kurią bandau rinktis. Tie mūrai tiesiog papt ir iššoka. O vestuvės dar bus, planuose įrašytos“, – sako Aurimas.

Aurimas prisipažįsta, kad kol kas jis yra tas tėvas, kuris aprūpina šeimą, tačiau nespėja Eglei padėti buityje. Jau trejus metus žinomo vyro karjera klostosi puikiai – kolegų nuostabai, vos 33-ejų jis tapo Šiaulių dramos teatro direktoriumi ir pradėjo vadovauti beveik 90 žmonių kolektyvui, bei pats vaidina spektakliuose. Taip pat neseniai buvo išrinktas Šiaulių miesto tarybos nariu.

„Aš praktiškai 8 ryto pabėgu ir 8-9 valandą vakare grįžtu. Tai jau pradėjau juokauti grįžęs, kai Leonora prabunda, aš sakau „Labas dukryte, čia aš, tėtis, susipažinkim. Eglė sako, žinok, jeigu tu laikysi tokį tempą, tai bus realybė, nes ji tavęs nemato. Aišku, visą laiką mąstai, kad nieko netrūktų, ir kaip patenkinti visus poreikius, įnorius, įgeidžius. Aš pasakysiu taip – kadangi šis stebuklas į mano gyvenimą atėjo, kai man ne 22-eji ir ne 18, o kai esu sukaupęs šiek tiek kapitalo, patirties ir įgūdžių, tai aš tik turiu palaikyti tą įdirbį.

Mano padėtis, skirtingai nuo jaunų tėvelių yra galbūt šiek tiek lengvesnė“, – pasakojo A. Žvinys. Eglei negaila paaukoti aktorės karjeros – šiame gyvenimo etape motinystė jai kur kas svarbiau nei karjera. Karjerą daro Aurimas: „Man ir vadovavimas teatrui, ir politika buvo tokie pakankamai sunkūs etapai, todėl aš, tikėtina, nebūčiau tiek daug pasiekęs, jeigu aš neturėčiau Eglės šalia.

Visų pirma, ji beprotiškai mane palaikė ir sukūrė tokias sąlygas, tokį komfortą, tokį saugumą, stabilumą, kad aš tiesiog galėjau labai drąsiai pasitikėti, atsipalaiduoti, visą namų ūkį palikti jai ir tiesiog nerti stačia galva į karjerą. Man namuose buvo sukurtos tiesiog šiltnamio sąlygos. Jeigu aš to nebūčiau turėjęs, ko gero aš daug ko nebūčiau padaręs.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)