„Jau keletą metų keliauju būtent per savo gimtadienį. Na, o kadangi labai mėgstu jį švęsti, tikrai norėčiau, kad tai taptų ir tradicija. Būtų puiku kiekvienais metais sau pasidovanoti panašią kelionę.

Be to, mano darbas su vaikais ir beveik visada jis baigiasi birželio pabaigoje, o tai dažnai tai sutampa su didžiosiomis mano atostogomis.

Nors matau, kad aplink žmonės vis dažniau traukia į egzotiškus kraštus, Aziją, mane vis dar žavi Europa. Dievinu Ispaniją. Kaip sau pažadėjau, toliau keliausiu tuomet kai nebeliks ką apžiūrėti Europoje. Kol kas matau čia taip daug vietų, kurias tikrai norėčiau pamatyti“, – pasakojo ji.

Šįkart žinoma šokėja aplankė Alikantę ir aplink ją esančias vietoves, o prieš išvykstant nuvažiavo ir į Barseloną. „Kaip galima lankytis Ispanijoje ir nenuvykti į Barseloną“, – juokdamasi klausė E. Straleckaitė.

Prie įsimintinos kelionės įspūdžių prisidėjo ir tikros ispaniškos vestuvės, kuriose kartu su E. Straleckaite dalyvavo 230 svečių. Didelį įspūdį paliko ir vienas rečiausių reiškinių pasaulyje – rožinis ežeras, šokinėjimas nuo uolų ir, žinoma, skanus ispaniškas maistas.

„Buvome ir Kartaginoje, kuri yra tikrai įsimintinas ir nuostabus miestas. Šios vietos architektūra – išskirtinė ir kiek primena Barseloną“, – įspūdžiais apie savo aštuonių dienų kelionę dalijosi ji.

Paklausta, ką galėtų patarti keliaujantiems jos pasirinktu maršrutu, žinoma šokėja sakė, jog svarbiausia yra keliauti ir mėgautis tuo. „Aš apskritai patarčiau žmonėms tiesiog keliauti, ragauti ir mėgautis atostogomis. Kelionės praplečia mąstymą, požiūrį ir leidžia atsipalaiduoti. Kelionės yra geriausias indėlis į save, koks tik gali būti", – sakė ji.

Eglė įsitikinusi, jog svarbiausia vasaros atostogoms yra gera kompanija, puikus paplūdimys ir gera muzika, kuri lydės visą kelionę. „Taip pat ir skanus maistas, jokių minčių apie darbus, ginčų bei daug šypsenos. Kelionėje neturi būti pykčių ir ginčų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)