„Grįžti nesinorėjo, nes čia, Lietuvoje, gana šalta“, – nusijuokė Greta, kuri Viduržemio jūros skalaujamame kurorte mėgavosi 30 laipsnių karščiu.

„Nuotaikos puikios, o kelionė buvo nuostabi! Nereikia bijoti keliauti su vaikučiais, viskas buvo labai gerai!“ – DELFI tikino pašnekovė.

Į Alaniją Greta vyko su vyriška kompanija – savo vyru ir netrukus vienerių metukų gimtadienį švęsiančių sūnumi.

Nors pora Turkijoje ilsėjosi jau ne pirmą kartą, kelionėje netrūko malonių staigmenų, o prieš išvykstant kelti lūkesčiai pasiteisino su kaupu.

„Šįkart viskas mums labai patiko. Nuostabus viešbutis, maistas, animatoriai... Norėjome šiek tiek pailsėti pasyviau, todėl ir pasirinkome šią kryptį“, – paaiškino Greta.

Kazakevičių šeima ramių atostogų metu buvo apsistojusi prabangiame penkių žvaigždučių viešbutyje ant jūros kranto, nuo kurio atsiveria įspūdingi panoraminiai Alanijos vaizdai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)