Tai įrodo ir naujausios Vitalijos nuotraukos socialiniuose tinkluose. „Facebook“ bičiulius ir sekėjus modelis vis dažniau nustebina akimirkomis iš paplūdimio. „Plius“ dydžio gražuolė su malonumu fotografijoms pozuoja tik su bikiniu.

„Mano tikslas yra tas, kad kuo daugiau moterų matytų, jog ne tik būnant XS dydžio galima save mylėti ir savimi pasitikėti“, – DELFI tikino ji.

Vasariškos Vitalijos nuotraukos internete akimirksniu sulaukė ir komentatorių įvertinimo – „patiktukus“ spustelėjo bent keli šimtai internautų, o komplimentą komentaruose suregzti nepatingėjo dešimtys žmonių.

„Nors orai ir atvėso – man visada vasara!“ – vieną iš nuotraukų su bikiniu komentavo V. Jonikytė.

Dar prasidedant vasarai Vitalija su savo sekėjais dalijosi atvira žinute apie tai, kaip jai pavyko pamilti save ir savo kūną.

„Prasideda „būtinų“ dietų bei „būtino“ figūros keitimo bumas. Kiekviename žurnale rasite patarimų, kaip susikurti savo „vasaros kūną“, mat kažkas jau yra už jus nusprendęs, kaip privalote atrodyti ir kokius išmatavimus galite rodyti žmonėms.

Juk kitaip gėda, kitaip – jūs nepakankamai geri, neprotingi (mat pagal sudėjimą ir tai galima nuspręsti), apsileidę, negražūs... Sąrašą galima tęsti be galo.

O aš sakau velniop visa tai! Mano vasaros kūnas yra toks. Aš jame gyvenu, jis puikiai man tarnauja, už tai jį myliu ir gerbiu. Ir taip – mano šikna su celiulitu, ant šonų ir krūtinės yra strijos, o sveriu 88 kilogramus. Daug? Galbūt. Bet kaip viena nuostabi moteris Erika Vitulskienė sakė – aš neprašau, kad mane kažkas nešiotų, vaikštau pati.

Visi nerealūs per paskutinius metus man įvykę dalykai – „Dydžio revoliucija“, „Sala“ – nebūtų įvykę be meilės, pagarbos sau ir nebijojimo būti savimi. Taigi, nesvarbu esate „per storas“ ar „per plonas“ – sveikinu visas ir visus su nuostabios vasaros pradžia! Varom maudytis!“ – entuziastingai ragino V. Jonikytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (372)