Prieš porą dienų A. Paškevičiūtė su savo sekėjais „Facebook“ tinkle pasidalijo trumpa žinute, kurioje ji atskleidė, kad naujagimiui skyrė šventą vardą. DELFI susisiekus su Aiste, ji patvirtino, kad savo neseniai gimusį sūnelį pavadino Juozu.

„Man reikia rašyti. Bet negaliu rašyti, kai šąla kojos. Šiltos kojinės yra kambary, kur miega keturmetis ir škotų seteris. Negaliu rizikuoti jų pažadinti, nes tada negalėsiu rašyti.

Gerai, kad mano pėdos siauros ir galiu pasiskolinti Juozuko kojinę. Jis miega šalia manęs, o antra kojinė įsisukus kažkur jo antklodėje. Negaliu ieškoti ir rizikuoti pažadinti, nes jis pabus ir negalėsiu rašyti.

Kol dariau nuotrauką ir rašiau postą Juozas pabudo ir šiandien vėl nieko nespėjau. Tik užsidėti vieną naujagimio kojinę. #mamytė“, – socialiniame tinkle rašė ji.

Kiek anksčiau, gegužės mėnesį, A. Paškevičiūtė taip pat dalijosi mintimis apie tai, kaip jos gyvenimą pakeitė motinystė.

„Šiandien man yra didi diena todėl, kad pagaliau pirmą kartą po gimdymo įtilpau į vienus iš priešnėštuminių džinsų. Nesvarbu, kad užtrauktukas užsisega tik atsigulus ant nugaros. Ir kad atsitūpti anei pasilenkti negaliu, nes saga išplyš.

Ir kad šiaip tie džinsai man visuomet gerokai per laisvi būdavo.... Bet aš į juos vėl telpu! Ir po +25 kilogramų bei metų laiko nešiojant vienintelius treningus ir vyro bliuzonus, tai yra tiesiog nuostabu“, – džiaugėsi buvusi TV laidų vedėja.

Žinia, kad A. Paškevičiūtė laukiasi antrosios atžalos paaiškėjo tuomet, kai ji apsilankė „Žinių radijo“ laidoje.

DELFI primena, kad apie dabartinius A. Paškevičiūtės santykius nėra žinoma, nes to nori pati moteris.

Sūnelis Juozas nėra vienintelė Aistės atžala, ji taip pat augina ketverių metų sūnų, kurio susilaukė su buvusiu vyru Lauru Stankevičiumi. Po 2018-aisiais įvykusių skyrybų A. Paškeivičiūtė gyvenimą kuria su nauju mylimuoju, kurį laiko paslaptyje.

Aistė Paškevičiūtė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)