Šou versle pastaruoju metu vis dažniau pasigirsta naujienų apie skyrybas. Tokią lemtį kai kurie ėmė piešti ir A. Valentaitei. Pramogų pasaulyje ėmė sklisti kalbos, kad ji ir jos mylimasis Glenas – jau ne kartu.

Esą tai puikiai iliustruoja ne tik retai matomos jųdviejų nuotraukos socialiniuose tinkluose, bet ir tai, kad kuris laikas A. Valentaitė į renginius viešumoje eina viena arba su moteriška draugių kompanija.

Kylant vis didesniam šurmuliui, A. Valentaitė nusprendė oficialiai paneigti kalbas, kad ji ir G. Manchesteris pasuko skirtingais keliais.

„Mes neišsiskyrėme“, – DELFI teigė Asta, tačiau daugiau šia tema moteris kalbėti nepanoro.

DELFI primena, kad A. Valentaitės ir G.Manchesterio romantiški santykiai į viešumą išlindo 2018-ųjų pavasarį.

„Niekada nežinai, kas tavęs laukia, bet dabar tikrai džiaugiuosi ir mėgaujuosi gyvenimu. Manau, tai – vienas geriausių mano etapų“, – anksčiau yra sakiusi stilistė, kuri dabar didžiąją dalį laiko praleidžia Londone.

Užsienio žiniasklaidoje Glenas vadinamas technologijų inovatoriumi. Didžiojoje Britanijoje jis labiausiai žinomas kaip milijonierius, įmonės „Thunderhead“ įkūrėjas bei vadovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (206)