Dar praėjusių metų lapkritį Balyje susižadėję buvę mylimieji sulaukė daugybės bičiulių ir gerbėjų sveikinimų bei vis dažniau buvo pastebimi renginiuose kartu.

Tačiau apie savo santykius jiedu nebuvo linkę daugžodžiauti, o klausiami apie artėjančias vestuves nuo atsakymų vis išsisukdavo. Tik prieš keletą mėnesių šou pasaulio užkulisiuose pasklido gandas, kad žinoma pora vis dėlto nusprendė sukti skirtingais keliais.

Ieva Stasiulevičiūtė ir Justinas Žvigas

Tokias kalbas pastaruoju metu pastiprino ir dingusios poros nuotraukos socialiniuose tinkluose. Anksčiau šiltų jausmų vienas kitam neslėpę mylimieji dažnai pasidalindavo bendromis nuotraukomis, tačiau dabar tiek Ieva, tiek Justinas laiką leidžia atskirai. Po vieną jiedu pasirodo ir viešuose renginiuose.

To neneigia ir pati I. Stasiulevičiūtė, kuri DELFI patvirtino, kad jau kelis mėnesius sklandančios kalbos apie skyrybas su sužadėtiniu yra tiesa.

„Taip, kartais taip atsitinka. Daugiau kalbėti šia tema nenoriu, kaip ir anksčiau – apie tai nebuvau ir nesu linkusi kalbėti viešai, tad niekas nepasikeitė“, – komentavo pašnekovė.

DELFI taip pat bandė susisiekti su didžėjumi Justy, tačiau nesėkmingai – J. Žvigas nekėlė telefono ragelio.

Žinia apie poros santykius pasklido 2017 metų vasarą, kai Ieva ir Justinas kartu pasirodė koncerte. Pora neslėpė šiltų jausmų vienas kitam ir atvirai rodė simpatijas.

DELFI primena, kad I. Stasiulevičiūtė su mylimuoju susipažino naktiniame klube. Dar anksčiau ji apie tai yra pasakojusi ir žiniasklaidoje. „Tai du metai meilės. Juk čia sutikau Justą. Nuo tos akimirkos mano gyvenimas – kaip muzika su ilgu priedainiu. Paradoksas: sako, kad naktiniame klube vyro niekada nesusirasi, o aš radau!“ – juokėsi ji tuomet.

Justinas Žvigas ir Ieva Stasiulevičiūtė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)