Galima nuspėti, kad prieš apsilankymą laidoje M. Kuzminskas su vedėju Mantu Katleriu sutarė, jog duodamas šį interviu bus išvengta kalbų apie jo ir šokėjos Eglės Andreikaitės skyrybas. Nors tiesiogiai klausimų šia tema buvo išvengta, komikas savaip sugebėjo paliesti buvusios žmonos temą.

„Kaip manote, ko krepšininkams pavydi labiausiai?“ – paklausė laidos vedėjas M. Katleris ir pats atsakė į savo klausimą, tikindamas, kad gražių žmonų. Netrukus po to šia tematika komikas krepšininkus įtraukė į smagų žaidimą – laidos svečiai turėjo atspėti, ar ekrane matoma moteris yra krepšininko žmona, ar ne.

Žiūrovai išvydo skirtingas nuotraukas, kol galiausiai pasirodė E. Andreikaitės fotografija, kurioje ji pozavo su M. Kuzminsku, tačiau kadre jis buvo nukirptas.

Kašioro žmona ar ne kašioro žmona? Mindaugai, tu gal žinai? – paklausė juokdamasis M. Katleris. – Juokingiausia, kaip ši nuotrauka yra apkirpta“.

„Nebe“, – su šypsena atsakė M. Kuzminskas.

Tiesa, tai ne vienintelis kartas, kuomet laidoje buvo paliesta ši asmeninė M. Kuzminsko tema. M. Katleris prisiminė pokštą, kurį jis žiūrovams papasakojo „Žmonių“ apdovanojimų scenoje. Tuomet neseniai nesėkmę versle patyręs M. Katleris į sceną žengė pristatyti būtent „Metų verslo žmogaus“ nominantus. Supratęs, kokioje situacijoje jis atsidūrė, komikas nepraleido progos pasijuokti iš savęs.

„Man įteikinėti „Metų verslo žmogaus“ apdovanojimą yra tas pats, kas Kuzminskui įteikinėti „Metų šeimos žmogaus“ apdovanojimą“, – į susirinkusią publiką tuomet kreipėsi M. Katleris.

„Kitokie pasikalbėjimai“ eteryje komikas krepšininko paklausė apie jo reakciją į šį pokštą. „Paminėjau tave, kaip tu reagavai į šią situaciją?“ – teiravosi Mantas.

„Gerai“, – teatsakė jis.

Vėliau paaiškėjo, kad iškart po komiko pasirodymo minėtuose apdovanojimuose, M. Kuzminskas jam parašė trumpą žinutę: „Žiauriai geras bajeris“.

„Bet aš tą pasakiau nuoširdžiai“, – tikino sportininkas.

„Aš maniau, kad jau susipyksiu su Mindaugu. Sakau, Mindaugai, čia tik pokštas, o jis ir vėl pakartojo – žiauriai geras bajeris“, – juokėsi M. Katleris.

Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė

„Nes iš tikrųjų tai geras bajeris. Manau, kad kai juokiesi iš savęs, atsiranda mažiau šansų kitiems iš tavęs juoktis“, – pastebėjo skyrybas išgyvenęs krepšininkas.

Laidoje M. Kuzminskas taip pat atsakė į provokuojantį klausimą apie jam seksualiausią žinomą moterį.

„Atsimenu, kada buvau dar jaunas, būdavo NEBL šokėjų lyga, ten šoko Roberto Javtoko žmona Vilma, man ji buvo pasakiškai graži moteris. Jei reiktų įvardinti moterį, tai ji, juolab ji turi tokią gražią šeimą. Dabar suprantate, kodėl nesutariame su „Žalgiriu“, – iš savo pokšto nusijuokė krepšininkas.

Artėjant laidos pabaigai, M. Katleris anonsavo kitus, netrukus įvyksiančius pasikalbėjimus su taip pat krizę su žmona Indre išgyvenančiu Mantu Stonkumi.

„Yra temų, kurių negalėsiu liesti ir su juo“, – nusijuokė komikas.

Visą laidą su M. Kuzminsku ir A. Gudaičiu galite žiūrėti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)