Šiltomis trumpų atostogų akimirkomis V. Mauručaitė pasidalijo ir socialiniuose tinkluose, ir su DELFI skaitytojais.

„Kaip žinia, keltu plaukėme į Vokietiją. Ryte kelionę susigalvojome, o vakare jau plaukėme. Viskas ekspromtu. Tikslas – Berlynas. Martyno Starkaus aprašytas kelionės planas paviliojo Artūrą, man teko pasiduot ir pasiūlymą priimti“, – juokavo žinoma moteris.

„Berlynas pasirodė labai šaltas miestas, o dar žinant istoriją, prie Berlyno sienos net šiurpas kūnu nuėjo... Buvome vos dvi paras, man šio miesto aura labai šalta, gal gyvenant nuolat būtų kitaip, nežinau“, – svarstė ji.

Tiesa, išvykoje dainininkė su šeima patyrė ir labai džiugių akimirkų.

„Kadangi keliavome su mažąja dukra, lankėme zoologijos sodą, ten matėme ir garsiąją pandą. Tą pačią dieną aplankėme ir Berlyno sieną bei garsiąją Hitlerio buveinę. Kitą dieną Angela su tėčiu lankėsi „Legoland Discovery“ centre, o aš negalėjau praleisti progos apsilankyti prekybos centruose“, – pasakojo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)