Agnės Jagelavičiūtės asistente dirbanti mergina su reklamos projektų vadovu Arnu susipažino dar iki populiaraus šou. Ilgą laiką Beatričės dėmesio siekęs vaikinas tikina, kad ieškant meilės svarbiausia yra nenuleisti rankų.

„Su Beatriče susipažinome pernai metais per pažinčių programėlę „Tinder“. Nuo pat pirmos žinutės man ji pasirodė kitokia, nei kitos merginos: daug plepėjo, nereikėjo traukti už liežuvio, kad kažką papasakotų.

Arnas Skardžius ir Beatričė Paškevičiūtė

Pirmas pasimatymas buvo labai juokingas – atvažiavo manęs pasiimti, nuvažiavome pasivaikščioti į mišką, gliaudėme saulėgrąžas ir galiausiai pasiklydome miške, valandą ieškojome mašinos. Po pirmo pasimatymo nuėjome dar į kelis, bet kažkaip niekas nesirutuliojo. Beatričei nebuvo cinkelio, o aš ką tik buvau po 10 metų draugystės. Bet aš visus metus nuo jos neatstojau, vis pakibindavau, vadinau ją savo būsima žmona.

Tačiau kadangi niekas nesiklostė, o visada norėjau dalyvauti realybės šou – nusprendžiau dalyvauti projekte „Sala“. Išvažiavau ten būdamas visiškai laisvas. Realybės šou metu iš mūsų buvo atimti telefonai, o kai pagaliau jį atgavau, radau net kelias Beatričės žinutes: „Kur dingai?“. Jai buvo įdomu, ar man viskas gerai. Buvo keista, nes ji man retai pirma parašydavo, o dabar pasigedo manęs. Todėl tik grįžus į namus po realybės šou, pirmą dieną susitikome puodeliui kavos, pasidalinti įspūdžiais apie „Salą“, ir taip netikėtai, kažkas sužibo.

Nuo tos dienos beveik kiekvieną dieną pradėjome bendrauti, susitikinėti, valandomis kalbėtis telefonu bei leisti laisvalaikį. Taip ir nebesiskiriame“, – bendraudamas su DELFI džiaugiasi Arnas.

Pasiteiravus, ar jo mylimajai Beatričei netenka kovoti su po šou atsiradusiomis gerbėjomis, Arnas neslepia, kad dėmesio iš tiesų sulaukia nemažai.

Arnas Skardžius ir Beatričė Paškevičiūtė

„Dėl simpatijų, tai tenka padirbėti, nes tikrai sulaukiu daug dėmesio – žinučių ir panašiai. Kai paskelbėme apie draugystę viešai sulaukiu labai daug klausimų, kodėl realybės šou metu sakiau, kad man patinka tamsios, o Beatričė yra šviesi? Beje, šis klausimas ir Beatričei labai įdomus. Tai galiu atsakyti, kad iš esmės jokio skirtumo – šviesi ar tamsi, nes įsimylėjau ne plaukų spalvą, o žmogų ir jo vidų. O ir Beatričė, žinau, kad buvo juoda, ryža, šokoladinė, dabar žinau, kad bando kopijuoti Jeniffer Aniston plaukų spalvą ir dažymą, o man tas labai patinka“, – šypteli realybės šou dalyvis.

DELFI primena, kad Arnas į realybės šou nėrė po dešimtmetį trukusios draugystės.

„Tai buvo tikra mokyklos meilė, kuri tęsėsi daugiau nei 10 metų! Gyvenome kartu, kūrėme ateitį kartu, nusipirkome butą kartu... Juokėmės, kad dabar „prieš banką“ esame vyras ir žmona. Tuomet aš jai pasipiršau – aš visada tikėjau šeima, santuoka, norėjau vaikų. Ji sutiko. Bet vestuvės taip ir neįvyko. Kodėl? Vienos priežasties nėra, o ir nėra vienas kaltas. Pirmųjų mėnesių po skyrybų nesinori net prisiminti”, – anksčiau yra pasakojęs realybės šou „Sala“ dalyvis.

„Liūdna, kai trisdešimties, kai visi tuokiasi ir gimdo vaikus, lieki vienas. Bet kai pragyveni 10 metų kartu su viena moterimi, turi labai konkretų ir aiškų vaizdą, kokios antrosios pusės tu nori ir kokia ji turi būti, ir kitam žmogui tą įsivaizdavimą atitikti yra labai sunku. Nejučiomis pradedi lyginti – ar dabar taip pat gerai, kaip anksčiau? Tačiau tai man nesutrukdė „Saloje“ ieškoti antrosios pusės – aš jau esu pasiruošęs naujai meilei“, – buvo įsitikinęs Arnas.

Sėkmingą karjerą didelėje prestižinėje kompanijoje padaręs vyras tikina, kad kolegos nenustebo, kai jis pasakė išvykstantis į Kanarus filmuotis „Saloje“ – esą iš jo tikėtis galima visko.

„Truputėlį jaudinuosi prieš pirmąją šou seriją – kolegos tikrai patrauks per dantį, jei kažką nusišnekėsiu ar juokingai atrodysiu, bet žinojau, kad to paerzinimo neišvengsiu. Darbe visi juokauja, kad turim didesnius monitorius įsigyt, kad visas biuras galėtų sekti į Arno bandymus „kabinti“ merginas“, – šypsojosi vaikinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)