Tuoktuvių ceremonija įvyko Molėtuose, Rudesos koplyčioje.

Porai besituokiant Amerikoje jiedu paminėjo šią dieną nedidelio draugų rato kompanijoje. Šį kartą į sutuoktuves atkeliavo būrys svečių.

Krepšininkas, vienas pirmųjų europiečių, pradėjusių žaisti NBA Šarūnas ir Laura susipažino 2006-aisiais, tačiau artima jų draugystė užsimezgė vėliau. Kada tiksliai, nė patys negali pasakyti, mat pažinties metinių nešvenčia. Po kelerius metus trukusios draugystės jiedu vienas kitam prisiekė amžiną meilę.

2010-aisiais L. Mikelionytė drauge su Š. Marčiulioniu Vilniuje įkūrė ir atidarė sporto barą „Stars and legends“, krepšininko sutuoktinė iki šiol jame ir dirba. Š. Marčiulionis iš pirmosios santuokos turi jau suaugusią dukterį Kristę, drauge su tituluota gražuole Sandra Chlevickaite yra susilaukę sūnaus Augusto, krepšininko buvusi draugė Kotryna Kirdeikytė augina jųdviejų dukterį Urtę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)