Trečiąjį vaikelį pagimdžiusi moteris prabilo jautria tema. Į namus iš ligoninės su naujagimiu ant rankų grįžusi Laura sako pajutusi pogimdyvinės depresijos požymius. Apie tai ji nusprendė pasidalinti ir su savo sekėjais socialiniame tinkle „Instagram“.

„Triskart vyksta ir viskas taip panašu. Prasideda vos grįžus, gal net važiuojant namo. Sėdi verki. Verki ir nesupranti. Po kelių minučių pažiūri į naują angelą žemėje ir vėl laiminga jautiesi iki paširdžių.

Nakties pradedu bijoti, nes tamsoje viskas paūmėja. Daug minčių skrieja tarp žvaigždžių. Dažniausiai jos liūdnos: apima vienišumas, jautiesi neįvertinta, nesuprasta, kad tavo viena kelionės dalis baigėsi – prasidėjo kita... Ir iki galo nesupranti, ar keliauji viena, ar su vyru, ar su visais vaikais. Ir išvis, kur tas kelias veda?

Mazalų šeima

Ryte pabundu ir tikiuosi paskęsti jūroje bučinių, bet ir vėl tas pats – jūra ašarų: kodėl jis sėdi prie kompiuterio? Kodėl nekviečia šventinių pusryčių? Kur mano bijūnai, kuriuos myliu kaip rytinę saulę? Kur dėmesys kaip „Santa Barbaroje“... Trenkiu durimis. Nepagailiu ir žodžių, rėžiančių širdį. Išeinu ir vėl verkiu. Vienatvė dar stipresnė, ašaros sūresnės. Kur ta laimės pasaka?

Širdy. Ji tikrai yra. Bet be viso to čia apsigyvena ir kitokie jausmai. Aišku, ne visoms taip būna, bet būna. Ir labai norisi, kad kuo daugiau mūsų žinotų, ko galima tikėtis. Aš nors ir žinojau, tikėjausi, kad šįkart bus kitaip. Nebuvo.

Mylėti, džiaugtis, eiti iš proto, bet kartu kentėti, liūdėti yra normalu, svarbu, netylėti, svarbu, kad būtų kam suprasti. Tik iki galo pati nesuprantu, ar čia vis dar aš, ar hormonai, ar kas. Bet viskas praeina. Praeis ir tai“, – tikina trijų vaikų mama.

DELFI primena, kad Laura su vyru augina dar dvi dukras – trejų metų Deimilę ir pusantrų metų Aurėją.

Laura ir Šarūnas Mazalai

Pora susituokė 2015-ųjų liepos 7-ąją Vilniaus Bernardinų sode.

Žinią apie trečiąją atžalą sutuoktiniai DELFI patvirtino birželio 14-ąją. Tądien Laura sakė, kad ji jaučiasi gerai.

„Jaučiamės visi puikiai, malonus nuovargis maišosi su plačiomis šypsenomis“, – prisipažino L. Mazalienė.

Sutuoktiniai ką tik gimusiam mažyliui suteikė gana neįprastą Matijaus vardą, kuris iš hebrajų kalbos išvertus reiškia dovaną.

„Mums labai gražus vardas Matas, bet, turint mergaites su kiek įmantresniais vardais, norėjosi ir berniukui tokio. Ir visai atsitiktinai vieno renginio metu sutikau pažįstamą, kuri augina sūnų Matiją. Tad mes kiek pakeitėme galūnę ir prilipo mums šis vardas“, – DELFI pasakojo trijų vaikų mama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)