Kasmet „Caudwell Children“ organizuojamas vakaras buvo skirtas suburti žmones geram tikslui – padėti negalią turintiems vaikams, gyvenantiems Didžiojoje Britanijoje.

Prie kilnios iniciatyvos ketvirtadienio vakarą prisijungė garsūs britai, tarp kurių – ir dainininkas Liamas Payne’as. Buvęs „One Direction“ narys nupirko du neįgaliesiems skirtus vežimėlius už 40 tūkst. svarų.

Iš viso labdaros pokylyje buvo tikėtasi surinkti apie 1,5 mln. svarų. Visos aukos yra skiriamos pagerinti specialių poreikių turinčių vaikų ir jų šeimų gyvenimą.

Iškilmingame renginyje visus susirinkusius svečius linksmino dainininkės Chaka Khan ir Leona Lewis.

Tiesa, ant violetinio kilimo labdaros vakarą lipo ne tik žinomi britai, bet ir lietuvės – J. Caudwello mylimoji, dviratininkė Modesta Vžesniauskaitė ir jos bičiulė, modelis Asta Valentaitė.

Nuo veiklos pradžios 2000 metais, „Caudwell Children“ fondas yra suteikęs pagalbą bent 25 tūkst. vaikų ir šeimų, o suteiktų paslaugų vertė siekia beveik 45 mln. eurų.

DELFI primena, kad J. Caudwellas į labdaringą veiklą įsuka vis daugiau lietuvių. Dar šį mėnesį paaiškėjo, kad žinomas filantropas savo gerais darbais atsigręš ir į Lietuvą. Būsimo labdaros renginio Lietuvoje ambasadore tapo gera Johno ir jo mylimosios Modestos bičiulė, verslininko Danieliaus Bunkaus sužadėtinė Viktorija Siegel.

„Mūsų su Danieliumi draugai – J. Caudwellas ir M. Vžesniauskaitė – jau daug metų užsiima labdaringa veikla. Johnas yra įkūręs labdaros fondą „Caudwell Children“. O šiemet Modesta, būdama dviračių sporto olimpiete, nusprendė žengti labai gražų žingsnį ir atiduoti duoklę talentingiems mažiesiems dviratininkams, kurie dėl įvairių priežasčių negali įsigyti dviračių, sportui reikalingos aprangos ir inventoriaus. Labdaros fondas „Auginam Lietuvai čempionus“ kiekvienais metais organizuos įvairius paramos renginius, skirtus remti ir skatinti jaunuosius sportininkus“, – su šypsena DELFI apie kilnų projektą anksčiau pasakojo V. Siegel.

Šiais metais labdaros renginys vyks rugsėjo 21 dieną Vilniuje. Visi norintys galės dalyvauti ir 100 kilometrų dviračių važiavime, ir Gala vakarienėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)