Ilgai saugotą skyrybų paslaptį atlikėja neseniai išdavė televizijos laidos „Be kompleksų” vedėjai Lolitai ir leido apie tai pranešti eteryje.

Jau po slaptų skyrybų garsenybės stebino visus dėmesiu vienas kitam. Ala buvusiam vyrui surengė ištaigingą gimtadienį savo viloje, važiavo į Kijevą palaikyti jo globojamos atlikėjos Eurovizijos konkurse. Ten abu triukšmingai šventė savo jungtuvių 11-ąsias metines ir taip visiškai suglumino tuos, kurie jau buvo girdėję gandų apie garsenybių skyrybas.

Slėpė savo santykius

Nors pora išsiskyrė kovo mėnesio pabaigoje, Tagankos civilinės metrikacijos biuras ir artimiausi draugai šią žinią labai stengėsi slėpti.

Balandžio 30-ąją, per Filipo gimtadienį, A.Pugačiova žurnalistams garsiai riktelėjo: „Nesulauksite skyrybų”. Tačiau dabar aišku, kad tai buvo tik vaidyba – pora buvo jau išsiskyrusi.

Bene svarbiausia skyrybų priežastis, kaip mano Rusijos šou verslo žinovai, – F.Kirkorovo skolos, kurias jis bandė dengti žmonos uždirbamais pinigais.

Finansinės jo problemos prasidėjo žlugus miuziklui „Čikaga”. Į spektaklio pastatymą Filipas sukišo didžiulę pinigų sumą.

Po nevykusios premjeros kreditoriai pareikalavo skubiai grąžinti pinigus. Kad išlįstų iš skolų, F.Kirkorovas žmonos vardu paėmė didelę paskolą kitame banke. Alai teko ją padengti.

Tačiau vyras paskolas jos vardu pradėjo imti vieną po kitos. Teigiama, kad tai labai suerzino A.Pugačiovą ir dėl to ji nusprendė skirtis.

Ala pavyduliavo?

Žinią apie skyrybas jau patvirtino ir F.Kirkorovas. Tačiau jis sakė, kad „visada bus Alos riteris ir gerbėjas”.

„Mes likome puikūs draugai. Skirdamiesi nedaužėme indų ir tikrai nesudeginome mus jungiančių tiltų”, – tikino dainininkas.

Alos ir Filipo santuoka truko 11 metų. Jie susituokė 1994 metais Sankt Peterburge ir tais pačiais metais jų šeimyninius ryšius sutvirtino šventikas Jeruzalėje.

Pora mėgdavo pabrėžti, kad jie „Dievo sujungti visiems laikams”. Abiem tai buvo pirmoji bažnytinė santuoka.

F.Kirkorovas buvo ketvirtas A.Pugačiovos vyras. Iš pirmos santuokos su lietuviu Mykolu Orbaku ji turi dukrą Kristiną. Vėliau estrados žvaigždė dar buvo žiedus sumainiusi su režisieriumi Aleksandru Stefanovičiumi ir prodiuseriu Jevgenijumi Boldinu. Įtakos Filipo ir Alos šeimyniniams santykiams galėjo turėti ir pirmoji jo žmona Marija Šatlanova.

Buvusi F.Kirkorovo grupės šokėja 2000 metais pagimdė dukrą ir slepia, kas jos tėvas. Filipas šiai gražuolei nebuvo abejingas ir po skyrybų bei santuokos su Ala, kviesdavo ją filmuotis kuriant muzikinius klipus ir skirdavo svarbias šokių partijas koncertuose. Jau turi naują draugą

Draugiški Alos ir Filipo santykiai po skyrybų išties nenutrūko. Šiomis dienomis jie abu keliauja po Ukrainą. F.Kirkorovas šioje šalyje surengė Rusijos estrados žvaigždžių koncertinį turą.

Ala jame turi išskirtines teises. Ji pati sprendžia, kur ir kada nori dainuoti. A.Pugačiova gali ir visiškai ranka numoti į koncertus, kai pajus nenumaldomą ilgesį savo naujam išrinktajam.

Juo tapo televizijos laidų vedėjas Maksimas Galkinas.

Neseniai viename restorane su 29 metų M.Galkinu vakarieniavusi Rusijos scenos žvaigždė jį vadino savo vyru. Netoliese sėdintys lankytojai girdėjo, kaip ji Maksimą švelniai vadino „brangiuoju”, „mieluoju” ir „mylimuoju”. Kai padavėja atnešė sąskaitą, jau 59 metų sulaukusi Ala jai paaiškino, kad „atsiskaitys vyras”.

Spėjama, kad jų romanas prasidėjo 2001 metais, kai Maksimas kartu su Ala atliko vieną dainą.

Po to A. Pugačiova jį dažnai kviesdavo į savo koncertus dainuoti, pasirūpino jo repertuaro išplėtimu.

M.Galkinas tapo labai artimu Alos draugu. Jis svečiuodavosi žvaigždės namuose, net likdavo čia nakvoti bei praleisdavo savaitgalius. Maksimas ir jo brolis Dimitrijus buvo vieninteliai liudininkai Alos ir Filipo skyrybų byloje.

Po teisėjų sprendimo ši trijulė nuvyko į restoraną „atšvęsti įvykio”. F.Kirkorovas po skyrybų pareiškė, kad „niekada daugiau nekurs šeimos”.