Elegantišką ir minimalistinio stiliaus „Vamp“ mados namų suknelę pasirinkusi nuotaka šią dieną spindėjo laime. Kalbėdamasi su DELFI gražuolė iš mados pasaulio neslėpė, kad šventę Lietuvoje nusprendė surengti dėl draugų ir šeimos narių. „Mes ir taip laimingi būdami kartu“, – su šypsena sakė ji.

Pora pasakojo, kad būtent šią Antakalnyje esančią bažnyčią pasirinko, nes ji pasirodė ypatinga ieškant vietos santuokos sakramentui. „Būtent šios bažnyčios vidus pasirodė itin gražus ir aplinka nepaprasta“, – sakė nuotaka.

Paklausta apie judvieju su mylimuoju pažintį moteris mintimis nusikėlė į praeitį. Pora yra pažįstama jau daugiau nei 15 metų, o susižadėjo kiek daugiau nei prieš metus.

„Susipažinome kai man buvo 16 metų ir jis buvo mano brolio grupiokas. Su broliu visur vaikščiodavau, todėl Joną ir žinojau, bet buvome kaip geri pažįstami. Turbūt galiausiai atėjo gyvenime tas tinkamas momentas. Susitikome vėl ir pradėjome bendrauti artimiau.

Apie ketverius metus draugavome ir prieš metus jis man pasipiršo kelionės metu. Buvo labai smagus laikas ir norėjosi pasidžiaugti sužadėtinių statusu. Turbūt visos susižadėjusios moterys žino šį jausmą. Nesinorėjo skubinti įvykių, o vėliau prasidėjo ir darbai. Nusprendėme, kad birželio 15 diena puikiai tiks mūsų vestuvėms“, – pasakojo laiminga nuotaka.

Ruošiantis meilės šventei įsimylėjėliams padėjo profesionali ir įžymybių jau pamėgta vestuvių planuotoja Karolina Mėginytė. Ernesta juokavo, jog nors ir turėdama profesionalią pagalbą nerimo neišvengė. „Tiesiog mano toks charakteris. Planuojant buvo įvairių etapų. Mano vyras toks, kad kai ką nusprendžia, padeda tašką ir daugiau apie tai negalvoja. Aš linkusi labiau dėl visko išgyventi. Iki pat šios dienos buvo sunku patikėti, kad tai jau mūsų šventė.

Tiesą sakant, ir kai tik pradėjome planuoti šventę, iš pradžių svarstėme, ar nevertėtų tuoktis užsienyje, tačiau nusprendėme, jog norime švęsti su kuo daugiau artimų ir mums svarbių žmonių“.

Žinoma moteris išdavė, jog viso jų vestuvėse, kurios po ceremonijos bažnyčioje persikels į jos šeimai priklausantį Šešuolėlių dvarą, dalyvaus apie 70 svečių. Kadangi dvaras priklauso jos šeimai, pora norėjo, jog ir jie pajaustų šventinę nuotaiką bei aplinka kiek pasikeistų, todėl sugalvojo ir staigmenų šeimos nariams.

„Norėjosi, kad šventinę nuotaiką pajaustų šeimos nariai ir jie pasidžiaugtų kartu. Norėjome sukurti šventę kitiems – draugams ir šeimai, o mes ir taip laimingi kartu“, – pasakojo džiaugsmingai nusiteikusi nuotaka.

Kiek vėliau visi svečiai su jaunaisiais išvyks į dvarą, o po keletos dienų pora leisis į povestuvinę kelionę Karibuose. Čia jie ketina aplankyti Santa Liusijos salą. Daug keliaujantys įsimylėjėliai po vestuvių norėjo leisti į ilgesnę kelionę, todėl išsirinko įspūdingą vietą laikui tik dviese.

Ernesta pasirinko dvigubą pavardę ir po santuokos taps Elzbergaite-Žale. Nors ji norėjo pasirinkti vyrišką pavardę be moteriškos galūnės, pastebėjo, jog Lietuvoje tai gali būti komplikuota.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (196)