Apie tai M. Kuzminskas papasakojo savo paskyroje Instagrame. Prie nuotraukos, kurioje jo tėvai stovi prie naujų automobilių, krepšininkas pridėjo ir už širdies griebiančią ir kupiną dėkingumo istoriją.

„Kartais šiek tiek atsuku laiką ir pagalvoju, kaip mano gyvenimas galėjo pasisukti viena ar kita linkme dėl sprendimų, kurie nuo manęs nepriklausė. Mano seneliai buvo ištremti į Sibirą, ten gimė ir mama. Kadangi žinojo, jog grįžus reikės viską kurti vėl nuo 0, netgi mąstė pasilikti. Ačiū Jiems, kad meilė Tėvynei nugalėjo, o po to atsiradau čia ir aš.

Tačiau yra dalykai, kuriuos galime kontroliuoti. Kažkada atsukus laiką nesinorės galvoti, kad kažko iki galo nepadarėme. Todėl mylėkime savo tėvus, artimuosius ir draugus dabar, duotoju momentu. Nustebinkite, apkabinkite ar tiesiog pasakykite komplimentą – neatidėliokite“, – savo paskyroje rašo M. Kuzminskas.

Prie įrašo jis pridėjo grotažymes, iš kurių galima suprasti, jog tai buvo siurprizas tėvams Mamos dienos proga ir jųdviejų 40-ųjų vedybų metinių šventei. Krepšininkas dėkoja prie staigmenoms prisidėjus ir broliui bei automobilių salonui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)