Po netrumpos tylos daug detaliau jis savo naują gyvenimo etapą ir pasikeitusią šeimyninę padėtį aprašė vienoje diskusijų grupėje. Susisiekus su žinomu vyru ir pasiteiravus, ar tai iš tiesų buvo jo žodžiai, jis DELFI patvirtino, kad susidomėjęs grupe jis nusprendė nutraukti pokalbių mobiliojoje programėlėje vykusias aistringas diskusijas ir pasisakyti pats.

„Tai tikrai mano įrašas. Saugumo departamentas galėtų samdyti tuos žmones, kurie ten fotografuoja ir kiekvieną tavo žingsnį suseka. Taigi, buvo labai įdomu. Aš jau esu parašęs „Facebook“ savo statusą ir tą patį aš pakartojau ten. Viskas“, – DELFI savo įrašą pakomentavo laidų vedėjas.

“<...> Aš esu Andrius Tapinas, įkeliu savo nuotrauką, kad negalvotumėt, jog kažkoks apsimetėlis“, – savo įraše prisistatė „Laisvės TV“ įsteigėjas.

Jis neslėpė, jog į šią grupę ir tai, kad jo asmenybei skiriama nemažai dėmesio pažiūrėjo su šypsena. A. Tapinas ne tik padėkojo už skiriamą laiką ir jėgas sekant jo gyvenimą, bet ir atkreipė dėmesį, jog žmonės skiria nemažai pastangų tam, kad išsiaiškintų, kas neva yra naujoji A. Tapino mylimoji.

„<...>Yra ir naudos, nes ne visad prisimenu vietas, kur esu buvęs, o čia va – viskas kaip ant delno, sudokumentuota. Bet galvoju, kad viskas yra pernelyg sudėtinga. Reikia fotkinti, tos nuotraukos iš nugaros dažnai būna neryškios, arba vakar Birštono spa atvažiavot ilsėtis, o vėl stresas, reikia stebėti, po to aprašyti, tai koks čia jums poilsis, dar darosi neaišku, kuri mano dama yra blondinė ar brunetė.

Nėra lengva, todėl siūlau paprastinti arba streamlinti. Aš jums čia viską pasakysiu tiesiai, kad taip, jau kurį laiką esu vienišas, ne, antros pusės neturiu (jei ką turit pasiūlyt – tai PM), taip, tas raudonas sportinis Lotusas yra mano ir aiški vidurio amžiaus krizės išraiška, ne, ketvirtadienį „Piano Man Outside“ nebuvau įkaušęs, išgėriau tik vieną Spritzą, bet buvo labai ilgas „Laikykitės ten“ filmavimas, tai galėjo taip pasirodyt, ne, ne visos blondinės , kurios nori su manimi nusifotografuoti klubuose, yra mano moterys ir būna, kad aš mieste pietauju su kolegėmis“, – rašė jis.

Žinomas žurnalistas galiausiai pasiūlė tiesiog prieiti ir paklausti, užduoti klausimus tiesiai, o norint - ir nusifotografuoti kartu.

Andrius ir Rasa Tapinai susituokė 2001 metais Škotijoje. Susisiekti su R. Tapiniene DELFI kol kas nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (409)