B.Afflecko ir J.Garner atstovai patvirtino spaudos pranešimus, kad porai gimė duktė ir nurodė: "Motina, tėvas ir kūdikis laikosi puikiai".

Apie įžymybes rašantis žurnalas "Us Weekly" remdamasis šaltiniais pranešė, kad mergaitė pasaulį išvydo vienoje Los Andželo ligoninėje ir kad jai buvo duotas Violetos vardas.

"Drąsiaširdyje" (Daredevil) vaidinę 33 metų J.Garner ir 33-ejų B.Affleckas pradėjo susitikinėti 2004-ųjų liepą, netrukus po to, kai aktorius nutraukė daug dėmesio sulaukusias sužadėtuves su Jennifer Lopez, o J.Garner išsiskyrė su pirmuoju vyru Scottu Foley.

B.Affleckas ir J.Lopez išsiskyrė po keturių mėnesių, kai netikėtai atšaukė 2003 metų rugsėjį turėjusias įvykti vestuves. Jie tvirtino tokį sprendimą priėmę dėl to, kad žiniasklaidos dėmesys šiam įvykiui tapo nebepakeliamas.

Tačiau B.Affleckas ir J.Garner, kuriuos spauda praminė "Beniferu 2", žiniasklaidos atžvilgiu laikėsi kitokios taktikos, savo santykius laikydami privačiu reikalu.

B.Affleckas, kuris už filmo "Gerasis Vilas Hantingas" ("Good Will Hunting") scenarijų kartu su savo bičiuliu Mattu Damonu gavo "Oskarą", J.Garner pasipiršo balandžio mėnesį, o pranešimai, kad ji laukiasi kūdikio, pasirodė gegužę.

Pora birželio 29-ąją susituokė idiliškose, Didžiajai Britanijai priklausančiose Terkso ir Kaikoso Salose Karibuose. Vestuvėse dalyvavo tik saujelė draugų ir šeimos nariai.

B.Affleckas ir J.Garner vengdavo Holivudo filmų premjerų ir apdovanojimų renginių, kuriuose palei raudoną kilimą išsirikiuoja paparacai, ir prieš vestuves netgi atsisakydavo patvirtinti, kad jie susitikinėja.

Hiustone gimusi aktorė, vaidinusi populiariame JAV seriale "Alias", skyrybų su pirmuoju savo vyru S.Foley prašymą padavė 2003 metais, po dviejų su puse metų trukusios santuokos. Vaikų jie neturėjo.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją