Kaitrią penktadienio popietę nutraukus trumpalaikiam lietui ambasados kiemelyje skambėjo sveikinimo kalbos ir orkestro muzika. Renginyje sutikti diplomatai ir šou pasaulio atstovai buvo puikiai nusiteikę, o jų stiliaus detalėmis šiandien tapo D. Britanijos vėliavos spalvų turintys aksesuarai. Damos nepamiršo ir itin svarbios D. Britanijos oficialiuose renginiuose stiliaus detalės – skrybėlaitės.

Šventėje taip pat buvo galima sutikti ir verslininkus Antonio ir Asta Meschino, televizijos laidų vedėją Beatą Nicholson su vyru bei žinomu virtuvės šefu, restoranų tinklo savininku Tomu Nicholsonu, žurnalistą Rimvydą Valatką, Kauno miesto merą Visvaldą Matijošaitį su širdies drauge Loreta Stonkiene, kunigą Algirdą Toliatą ir kt. kviestinius svečius.

DELFI primena, kad pirmasis birželio šeštadienis ar kai kur kitur taip pat švenčiamos kitos pirmosios šio mėnesio dienos yra pasirinktos dėl dažniausiai šiuo metų laiku pasitaikančių šiltų orų ir skaisčios saulės. Toks oras puikiai tinka viešiems renginiams, kurių netrūksta tiek Didžiojoje Britanijoje, tiek ir visame pasaulyje, kur garsioji monarchė yra sveikinama su gimimo diena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)