Jaukioje ceremonijoje, kuri prasidėjo 13 val. ir truko kiek mažiau nei valandą, rinkosi įsimylėjėlių artimiausi žmonės: šeima, giminaičiai, draugai, kolegos. Netrukus po jos oficialiai vyru ir žmona tapusi pora visus susirinkusiuosius kvietė atsigaivinti cerkvės kiemelyje.

Iki vestuvių Julija ir Karolis lankė sužadėtinių kursus, kurie, kaip tikina dainininkė, jiems padėjo dar labiau sutvirtėti poroje.

„Nors naujų dalykų apie vienas kitą nesužinojome, tačiau labiau pasigilinome į santuokos esmę ir prasmę Šventajame Rašte. Turėjome galimybę į viską pažvelgti iš kito kampo“, – DELFI pasakoja Julija.

„Karolis yra tikrai mano žmogus. Nuo pat pradžių viskas mūsų santykiuose vyko labai gražiai, beveik iškart pajaučiau, kad tai – savas žmogus. Kartu esame ne vienerius metus, tad spėjome patikrinti vienas kitą įvairiose situacijoje tiek, kad suprastume, jog norime praleisti gyvenimą kartu susikibę už rankų iki senatvės“, – šypsenos neslepia jaunoji.

Dainininkė ir jos mylimasis pasirinko surengti gana netradicines vestuves, kuriose nėra jokio patoso, jokio dvaro ar dvi dienas trunkančių linksmybių.

„Kadangi abu esame turėję ir iki šiol turime veiklos su vestuvėmis, kitomis šventėmis ir renginiais – esame matę jau labai daug ką. Mes – gana nestandartinė pora, gerąją prasme šiek tiek išprotėję. Sugalvojome, kad mes nenorime visos tos pompastikos ir tiesiog nusprendėme sukurti jaukią, gražią ceremoniją, po kurios kiemelyje mielai pabendrausime su visais svečiais, pasifotografuosime. Po to su artimaisiais kartu pavakarieniausime ir pagaliau lėksime į išsvajotas atostogas“, – nekantrauja pašnekovė.

Tiek Julija, tiek Karolis labai mėgsta keliauti, todėl medaus mėnesiui pasirinko ne Tailandą ar Maldyvus, kaip dažnai būna įprasta, o Ukrainą, kurioje gyvena dainininkės giminės.

Julija Jegorova, Karolis Butavičius

„Tailande jau esame buvę ir ta kryptis atrodo kažkiek pabodusi, atrodo, kad visi ir tikisi, kad keliausi ten ar į kokius Maldyvus, Balį. O mes nusprendėme keliauti į Ukrainą. Tai graži, įdomi šalis, kurioje labai skanus maistas, įspūdinga jūra, kurią tikrai verta aplankyti“, – DELFI pasakoja Julija.

Ypatingą dieną dainininkė vilkėjo viename salone Kaune netikėtai rastą ir akimirksniu pamiltą suknelę.

„Man buvo svarbu, kad šią dieną tas drabužis tikrai būtų mano, todėl ją vilkiu pirmoji. Visos nuotakos šiuo klausimu turi skirtingus įsitikinimus – vienoms tai nesvarbu, kitos tiki įvairiais prietarais, o man buvo svarbu rasti suknelę, kuri tą dieną būtų tik mano“, – šypteli ji.

Pasiteiravus, ar prieš vestuvių dieną Julija juto jaudulį, pašnekovė sako, kad ji jautėsi rami ir neturėjo dėl ko nerimauti.

Julija Jegorova, Karolis Butavičius

„Rūpintis nėra kuo, mums pavyko viską gražiai susidėlioti iki vestuvių dienos, nes žinojome, ko norime. Dar iki šios dienos visi aplinkiniai juokėsi ir sakė, kad aš esu neįprastai rami, artėjant mūsų jungtuvių datai. Atrodo, kad žmonės stebisi, jog nevirtau nuotaka siaubūne“, – juokiasi dainininkė.

„Žinoma, jaučiu šiokį tokį virpuliuką – visai kaip scenoje. Matyt, jei jo nebūtų, kažkas nėra taip, kaip turi būti. O šiuo metu yra viskas labai gerai“, – džiaugėsi ji.

Julija sako, kad artimiausiu metu šeimos pagausėjimo ji su vyru neplanuoja, kadangi laukia darbingas laikotarpis, tačiau ateityje sutuoktiniai apie vaikus pasvarsto.

„Kol kas tokio plano nėra, bet jei taip ir nutiktų, žinant ir stebint aplinką, savo koleges, tai vaikai visai ne problema, tad, ko gero, niekur toli nedingsiu“, – su šypsena pasakoja dainininkė.

Po vestuvių nuotaka pasirinko dvigubą pavardę ir dabar bus Julija Jegorova-Butavičienė.

Pora susižadėjo 2018 metais vasario 26-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)