Apie tai jie sužinojo pristatant žinomos lietuvių kilmės režisierės vyro Dexterio Fletcherio filmą apie Eltoną Johną „Rocketman“.

„Rocketman“ Niujorke. Paskutinė didžioji premjera po sudėtingos savaites (Korėja, Australija) buvo emocinga ir sunki Dexteriui. Pasaulinio turo viduryje – prieš kelias dienas Londone mirė jo mylimiausias brolis Grahamas.

Gyvenimas ne tik duoda, bet ir atima. Tuo metu kai galėtum išgyventi stulbinančiai didelį džiaugsmą, išgyveni skaudžiausią praradimą“, – rašė ji.

DELFI žinoma moteris sakė, kad jos vyro brolis taip pat yra įamžintas ir naujausioje jo juostoje. Velionis Grahamas suvaidino vaidmenį finalinėje scenoje.

Ji neslėpė, jog tai sukrėtė tiek ją, tiek jos vyrą, kuriam brolis buvo itin brangus. G. Fletcheris-Cookas gimė 1963 metais. Jam buvo 56-eri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)