Jonas neslepia, jog imantis šio grandiozinio projekto jam itin daug padėjo draugai. Pasiteiravus, ar nebuvo kilusi mintis viską mesti, kai darbų ir veiklų tik daugėjo, o apartamentų įrengimas pareikalavo nemažai jėgų, jis sakė, kad tai būtų lengviausias kelias.

„Tai tikrai būtų lengviausias pasirinkimas. Išsilaikyti atėjus sunkumams ir yra laimėjimas bei užsibrėžto tikslo įgyvendinimas. Tokiu principu stengiuosi ir visas savo veiklas vykdyti. Na, o su šiuo apartamentų projektu viskas buvo daug paprasčiau. Turiu kolegą, kuris šioje srityje dirba daug metų, todėl sprendimai ir darbai vyko be didesnių klaidų ar laiko sąnaudų. Jei būčiau daręs viską vienas ir neturėdamas tokios patirties, kokią turi mano kolega, turbūt net įpusėjęs nebūčiau“, – besišypsodamas pasakojo žinomas didžėjus.

Pašnekovo teigimu, šis projektas yra labiau jo investicija nei kasdienis darbas. Palikus radiją bei televiziją apartamentai buvo beveik įrengti, o dabar visi darbai baigti bei surinkta komanda.

„Šis projektas yra labiau mano investicija. Pagrindinė veikla nekinta. Dabar aš daugiau savo laiko skiriu muzikai, „Betsafe Radistai Village 2019“, savo prekės ženklo kūrimui, socialinei veiklai bei netrukus DELFI TV eteryje pasirodysiančiai „Radistų“ laidai.

Teisingai sakoma, kad kuo daugiau veiki, tuo daugiau ir spėji. Čia didžiausią vaidmenį vaidina komandinis darbas, nes vienas aš tokių projektų tikrai nesukurčiau. Man tikrai patinka komanda ir žmonės. Svarbu dirbti su tais, kurie yra geresni už tave ir padeda įgyvendinti idėjas, dirba kartu“.

Kalbėdamas apie naują savo projektą Jonas negailėjo padėkų ir bičiuliams, kurie nuoširdžiai padėjo bei negailėjo patarimų. Nemažai idėjų šiam projektui jis sėmėsi ir keliaudamas su žmona Simona Naine. Lankydami svečias šalis jiedu fotografavo ne tik garsias ir gausiai turistų lankomas vietas, bet ir viešbučius, užsirašinėjo įvairias kilusias idėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)