Tai, kad šią naktį vyrui atlikta operacija, po kurios G. Drukteinio būklė yra sunki, tvirtina ir lrt.lt. Portalo žiniomis, šiuo metu jis yra gydomas reanimacijos-intensyvios terapijos skyriuje.

Antradienį apie šį įvykį DELFI informavo keli šaltiniai. Vienas iš jų – žurnalisto kolega, praeivis, kuris tikino šalia Seimo atsidūręs netikėtai ir, pamatęs aplink sunegalavusį žmogų besibūriuojančius žmones, nutarė jam padėti. Galiausiai jis pamatė, kad tai jo bičiulis G. Drukteinis.

Kaip DELFI teigė įvykį matęs kolega, žinomas vyras susmuko prie Seimo ir buvo skubiai greitosios pagalbos automobiliu išgabentas į ligoninę.

Jo teigimu, sukniubęs G. Drukteinis buvo gaivinamas apie 20-30 minučių, kol galiausiai iš greitosios pagalbos automobilio išlipęs medikas su palengvėjimu pasakė, kad žinomą vyrą visgi pavyko atgaivinti.

Antradienį portalui DELFI Bendrasis pagalbos centras patvirtino, jog panašus įvykis išties buvo užfiksuotas.

Žurnalistas paguldytas į Santaros klinikas.

DELFI šaltinių teigimu, žinomo vyro būklė yra sunki ir kol kas kalbėti apie galimas ateities prognozes dar sunku. Taip pat kol kas nėra aišku, kokia tiksli G. Drukteinio negalavimo priežastis. Kol kas įtariama, kad jį ištiko širdies smūgis.

G. Drukteinis su žmona augina jau pilnametystės sulaukusią dukterį Mariją. Su šeimos nariais bei jo bičiuliais DELFI susisiekti kol kas nepavyko. Savaitgalį gerai žinomas vyras dar dalyvavo rinkimuose Jurbarke, iš ten publikavo nuotrauką socialiniuose tinkluose.

G. Drukteinis (g. 1970 m.) – lektorius, konsultantas, žurnalistas ir televizijos laidų vedėjas, nuolatinis žurnalų „Verslo klasė“, „Stilius“, „TV antena“, „Playboy“ ir kt. autorius, internetinės vyrų įvaizdžio svetainės elegancija.eu įkūrėjas, rašytojas, išleidęs ne vieną populiarumo sulaukusią knygą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (224)