„Tai tokia svarbi mūsų šeimai šventė ir labai džiaugiuosi, kad viskas praėjo taip puikiai. Su oru taip pat pasisekė – švietė šilta gegužės saulė.

Mes jautėme didžiulį palengvėjimą ir norėjome šio žingsnio neatidėlioti. Su Irma nusprendėme, jog pasibaigus šalčiams ir gripo epidemijai bei kai taps saugu su vaiku išeiti į miestą, pakrikštysime dukrelę.

Ji labai pozityviai reagavo į viską, kas vyko aplink. Saulei apkritai patinka vanduo, mielai plaukia ir niekada neverkia, todėl viskas praėjo labai sklandžiai“, – besišypsodamas sakė žinomas vyras.

Pačioje Kauno širdyje esančią bažnyčią Irma ir Linas Adomaičiai pasirinko, nes būtent jos aura ir aplinka juos žavi nuo seno. Vos 6,5 mėnesių mergaitės krikšto tėvais tapo žinomos poros bičiuliai. Anot dainininko, mažylei labai pasisekė ir su krikštatėviais, kurie itin atsakingai ruošėsi ceremonijai ir šiai pareigai. „Jie yra nuostabūs mūsų draugai ir tikrai puikūs žmonės, todėl ji turi pačius geriausius krikšto tėvus“.

Mergaitei buvo suteiktas Elenos krikšto vardas. „Tai buvo žmonos sprendimas, nes jos mylima močiutė buvo Elena. Taigi, galima sakyti, kad ji šį vardą paveldėjo.

Pačios krikštynos vyko ypač natūraliai ir be jokio planavimo ar pompastikos. Ceremonijoje dalyvavo tik patys artimiausi žmonės. Tokia ir šio sakramento reikšmė. Esame laimingi, nes dukra turi dar daugiau apsaugos ne tik šeimoje, bet ir iš viršaus. Ji turi asmeninį angelą sargą", - kalbėjo pašnekovas.

Linas su šypsena pasakojo, kad vos prieš pusmetį gimusi judviejų mažylė artėjant Motinos dienai padarė ir staigmeną. Saulė prieš pat šią šventę ištarė pirmąjį žodį „mama“.

DELFI primena, kad muzikos atlikėjas, kompozitorius, prodiuseris L. Adomaitis ir jo išrinktoji Irma aukso žiedus sumainė 2010 metų vasarą. Pora vestuves atšoko po dvejų metų draugystės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)