Žinią apie neseniai aplankiusius gandrus DELFI patvirtino pats G. Rinkevičius. Tiesa, išdavė, kad mažylis gimė ne pastarosiomis dienomis, o prieš savaitę.

Pašnekovo teigimu, namuose šiuo metu tvyro tik pačios geriausios emocijos, o vardą savo sūnui jis kartu su žmona išrinko dar prieš gimstant vaikeliui. Pora savo atžalai suteikė Lino vardą.

„Šį vardą buvau sugalvojęs jau gerokai anksčiau, po truputį pratinome su juo savo šeimyną, vaikus. Linas prigijo natūraliai ir savaime. Pamanėme, kad toks trumpas vardas prie ilgos pavardės tinka tikrai neblogai“, – DELFI sakė pašnekovas.

Pasiteiravus, kaip jaučiasi jo žmona, Gintaras padėkojo už rūpestį ir pasidžiaugė, kad tiek mama, tiek vaikelis jaučiasi puikiai.

„Ačiū, jaučiasi neblogai. Namuose esame nuo ketvirtadienio. Juose žymiai ramiau, nei ligoninėje“, – patikino jis.

Dirigentas sutinka, kad tokiomis naujienomis nei jis, nei jo žmona nėra linkę dalintis viešai, tačiau dabar, sūpuojant sūnelį ant rankų, pasidžiaugti galima ir su platesniu žmonių ratu.

„Žinote, kol nėra paties fakto, nėra ko skubėti džiaugtis“, – švelniai paaiškino pašnekovas.

DELFI primena, kad tai ketvirtoji bendra poros atžala. Sutuoktiniai kartu augina dukras Laurą Mariją, Ievą ir sūnų Marių.

Iš kitų santykių D. Rinkevičienė turi dukrą Danielę, o G. Rinkevičius iš santuokos su Tatjana Rinkevičiene – dukras Saulę ir Rūtą.

Praėjusių metų interviu laidoje „Adomo obuolys“ G. Rinkevičius užsiminė, kad meilė yra ta jėga, kuri 2002-aisiais metais apvertė maestro asmeninį gyvenimą aukštyn kojomis.

Vyras prisipažino, kad jausmai gerokai jaunesnei aktorei, dabartinei žmonai Donatai, tuomet suteikė drąsos išsiskirti su pirmąja žmona Tatjana.

„Tuomet nežinojau, kokį didelį ažiotažą sukels šis žingsnis. Tačiau dėl nieko nesigailiu. Meilė yra labai galinga“, – tuomet teigė G. Rinkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (205)