Dainininkas turi tris sūnus ir prasitarė apie vieną iš auklėjimo ypatumų, kuomet ant nugaros vienam pasiūlė išsitatuiruoti „aš esu durnas“.

„Su visais trim sūnumis ir Irena skridom lėktuvu bei žaidėm „Durnių“. Ir tada Egipte žaidėm „Durnių“. Paskui galvojau: „na ką man padaryti, kad įteisint tą žaidimą?“ Niekas neįdomu – atsispaudimai neįdomu. Tai sakau: darom tą laikiną tatuiruotę tam, kas pramailės ir bus „durnius“. Ir vyriausias sūnus Ąžuolas pralošė. Tai sakau: „eini išsitatuiruoti.“ Jis nuėjo į tą paplūdimį ir išsitatuiravo. Bet kadangi jam su lietuvių kalba nebuvo labai puikiai, jis išsitatuiravo: „aš durnis“. Jam tris mėnesius buvo ta tatuiruotė. Tai čia jis išsitatuiravo. Aš neverčiau“,– kalbėjo jis.

Žinomas vyras prasitarė ne tik apie sūnų auklėjimą, bet ir apie santykius su žmona ir tai, jog skirdavo jai baudas už priaugtus kilogramus.

„Kai rubliai buvo, tai rubliškai galvodavau. Aš negalvojau, kad ji paskui taps mano žmona. Ji pas mane dirbo su pirma žmona. Tai mes su pirma žmona baudas išrašinėjom Irenai. Aš tuo metu ruošiau ją būti mano antra žmona“,– prasitarė jis.

Šiuo metu Žilvinas ir Irena sutaria puikiai ir baudų vienas kitam jau nebeskiria. Tiesa, nuolatiniai koncertai ir buvimas kartu šiek tiek išvargina.

„Įsivaizduokite, jei reikėtų nuo ryto iki vakaro būti drauge su žmona. Tai kažkada tie klausimai pradėtų kartotis vienas kitam. Tai aš dabar daugiau rūpinuosi Irenos jubiliejiniu koncertu. Tiesiog noriu pailsėti. Pasiilgau vaiko savo. Noriu skirti laiko tiems dalykams, kurių pasiilgau“,– minėjo jis.

Senelio vaidmuo labai artimas

Vyras prasitarė, jog susitikimai su anūke ir anūku jam tikra dovana.

„Ten aš tikrai baudų niekam neduodu. Mane myli. Mes su anūke esame iš viso puiki komanda. Su anūku bandau tapti komanda. Man tai labai patinka“,– sakė vyras.

Žilvinas pažįstamas ne tik dėl savo dainų bei koncertų, tačiau ir dėl nuolatinių verslų. Šį kartą jis papasakojo apie neseną šakočių verslą.

„Esu sakęs, kad niekada neužsiimsiu restoranais. Man labiausiai patiko klubas. Jame pardavinėdavome tik kokteilius. Uždėdavome 300 proc. antkainį ir lengvai skaičiuodavome, 100 proc. antkainis yra nuoma, mokesčiai bei atlyginimai ir tavo pelnas 100 proc. Lengviausia taip buvo skaičiuoti. O restoranuose reikėjo ir virtuvės maistą skaičiuoti, o to daryti aš nemokėjau“,– sakė jis.

Šiuo metu aš esu išpirkęs akcijas ir gaminame šakočius Vilniuje. Per savaitę parduodame 700 – 800 šakočių.

Daugiau – „Laikykitės ten“ pokalbiuose.