Moteris su DELFI pasidalino, kaip švęs gimtadienį, kokių naujovių į jos gyvenimą įnešė sūnus bei kiek per nėštumą priaugtų kilogramų dar siekia numesti.

„Gimtadienį švęsiu labai ramiai. Kai mano gyvenime atsirado mažas lėliukas, tai kažkaip ir nesinori trankios šventės. Todėl gimtadienis vyks šeimos rate, namuose. Šeštadienį aplankys draugai, artimieji.

Gimtadienio tikrai nesureikšminu. Aišku, labai smagu gauti daugybę palinkėjimų ir sveikinimų. Šiemet labai mane žavi, kad negaunu nukopijuotų žinučių su banaliais tekstais. Gavau tikrai nuoširdžių, gražių, širdingai parašytų žodžių. Labai džiaugiuosi, esu dėkinga visiems, nes jie neleidžia man pamiršti, kokia šiandien diena. Šiaip nesureikšminu gimtadienio šventės, bet visada jį švenčiu“, – kalbėjo ji.

Mažylis įteikė mieliausią dovaną

Gimtadienio rytą „TV pagalbos“ žvaigždė galėjo miegoti į valias. Lyg nujausdamas mamos šventę, mažylis miegojo ilgiau už ją.

„Vyras jau ankstyvą rytą parvežė gėlių. O labiausiai nustebino Nikutis, nes jis leido labai ilgai išsimiegoti. Nubusdama išgirdau, kad telefonas čirškia, lyg ir kažkur kažkas vibruoja, prabudusi pamačiau, kad yra labai daug praleistų skambučių, žinučių, o laikrodis rodo beveik dešimtą valandą. Tai buvo gimtadienio dovana nuo Nikolo“, – sakė Gerda.

Moters teigimu, Nikolas yra gana ramus vaikas. Naktimis mažylis miega ramiai ir tik kelis kartus keliasi pavalgyti. Jam neramu tik tomis dienomis, kai kyla pilvo diegliai.

Gerdos nuostabai, jis keičiasi greičiau nei ji tikėjosi. Netgi gydytojus nustebina, jog Nikolo svoris – 6 kilogramai.

„Jau vaikas paūgėjo kaip reikiant. Šiuo metu jo svoris viršija šešis kilogramus. Sparčiai labai auga vaikas, viskas labai gerai. Nusistebi net ir gydytojai, kad jau toks didelis užaugo. Ir galvytę jau laiko, tikrai labai sparčiai viskas vyksta“, – džiaugėsi ji.

Pasikeitęs gyvenimo ritmas

Gerda sako, kad jiedu su vyru jau apsiprato, jog šeimą papildė dar vienas narys. Pora įsivedė naują dienotvarkę, šiuo metu jie gali sau leisti išeiti iš namų, išvažiuoti. Viskas po truputį susidėliojo į savo vietas. Tiesa, moteris svajoja į savo gyvenimą sugrąžinti sportą, nes ilgą laiką turėjo jo atsisakyti, todėl pasiilgo stangresnio kūno.

„Kadangi esu po operacijos, tai į sporto salę greitai grįžti negaliu. Tačiau nuo birželio planuoju pradėti sportuoti. Susisiekiau su trenere ir mes ėmėme dėlioti planą. Žinoma, pilnu pajėgumu sportuoti pradėsiu tik po pusmečio. Pačiai labai norisi susigrąžinti formą. Medikai neleido sportuoti nėštumo metu, tai tas suglebęs kūnas man labai nebūdingas, nes visuomet su sportu draugauju, noriu sutvirtinti raumenukus“, – pasakojo moteris.

Nėštumo metu moteris sakosi priaugusi 18 kilogramų. Teigia, kad palikusi ligoninę turėjo 8 nereikalingus kilogramus, o dabar vos 5. Gerda džiaugiasi, kad į didžiąją dalį savo rūbų ji jau telpa, tik krūtinė šiek tiek didesnė, nei anksčiau. O džinsai bei aptemptos kelnės kol kas turės pagulėti spintoje.

„Šiuo metu man likę dar 5 kilogramai, bet aš pernelyg nesuku sau galvos, nesistengiu kažko per prievartą daryti. Žindymo laikotarpiu mane ėmė labai traukti saldumynai. Todėl kartais sau leidžiu pavalgyti ir ledų, ir šokolado. Aišku, su saiku, bet labai norisi ir tikrai neriboju savęs. Galvoju, kad dar ne ribojimo laikas. Net ir negalėčiau laikytis dietų, kol žindau. Tiesiog prisižiūriu, ką valgau, ne tiek dėl savęs, kiek dėl vaikučio“, – kalbėjo ji.

Gerda pernelyg nesuka sau galvos dėl to, kokį drabužių dydį šiuo metu dėvi. Moters prioritetai visiškai pasikeitę, svarbiausias šiuo metu – Nikolas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)