Paaiškėjo, kad nemalonaus pareigūnų dėmesio moteris sulaukė dėl viršyto greičio. Vilniuje, Laisvės prospekto kelio ruože, kuriame galima važiuoti 60 km/h greičiu, atlikėja lėkė šiek tiek greičiau, nei leistina.

„Reikia parodyti, kad Zvonkuvienė – irgi mirtingoji“, – juokėsi dainininkė.

„Nieko tokio labai nenutiko, panašių situacijų nutinka daugeliui. Tiesiog išsiblaškiusi mamytė skubėjo sutvarkyti visus reikalus. Bandžiau viską suspėti tol, kol vaikai yra darželyje. Vairavau pilna minčių ir dar šiek tiek su atostogų nuotaika, todėl taip ir išėjo, kad paspaudžiau gazą daugiau, nei buvo galima“, – DELFI pasakojo atlikėja.

Dainininkei, vairavusiai BMW, skirta minimali bauda.

„Man svarbiausia, kad niekas nenukentėjo, o ten buvo tuščias kelias. Juolab, kad nelėkiau beprotišku greičiu, tačiau visiškai sutinku su savo kalte, tai nėra leistina ir nėra nei tinkama, nei gražu. Pripažįstu, kad esu kalta. Neverta vynioti žodžių į vatą, kad skubėjau neva dėl to, kad kažkas miršta ir pan. Nepaisant to, rūpestėlių tikrai netrūksta, dėl kurių ir paskubėjau. Tačiau tikrai savęs nepateisinu, tai buvo pažeidimas“, – tikino pašnekovė.

20 metų vairavimo patirtį turinti Katažina jau ir anksčiau yra nusižengusi, tačiau visada išvengė rimtų nemalonumų.

„Man neįtikėtinos istorijos, kuomet žmonės, vairuojantys dešimtis metų, sako, kad niekada gyvenime jie nebuvo atsidūrę panašioje situacijoje. Nelabai jais tikiu. Juk nutinka visko. Man yra tekę pasistatyti ne vietoje automobilį ir gauti baudą už greičio viršijimą. Visi mes ne be nuodėmės. Reikia pripažinti savo klaidą ir atsakyti už savo veiksmus“, – DELFI kalbėjo žinoma moteris.

Dainininkė tikina, kad atsiradus vaikams, ji tapo dar labiau saugesnė kelyje, o prieš kiekvieną perėją ji sumažina greitį ir praleidžia pėsčiuosius.

„Iš pradžių galvojau, kad o, Dieve, čia viskas taip viešai, jog manęs vyras nepagirs už tai, bet juk tai įrodymas, kad visi žmonės klysta. Nesu šventoji. Tai pamoka ir man, ir kitiems, kad nuo atsakomybės mes nė vienas nesame apsaugoti. Matyt, tai buvo Dievo ženklas, kad neįvyktų dar didesnė nelaimė, mane pristabdė, jog nieko blogo nenutiktų“, – pasakojo K. Zvonkuvienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)