Ne viename grožio konkurse dalyvavusi moteris sako, kad į Kanus buvo pakviesta vienos dizainerės tam, kad pademonstruotų jos kurtą suknelę.

„Gavau pakvietimą praeiti podiumu garsiame šou, o dar vienas svarbus pasirodymas laukia šeštadienį“, – džiaugsmu netveria Ingrida ir priduria, kad su įspūdingo grožio suknele sulaukė net ir žymios televizijos prodiuserės dėmesio.

Paklausta apie įspūdingąją suknelę, moteris neslėpė, kad jai buvo garbė demonstruoti žymios dizainerės kūrinį.

„Mano suknelės dizainerė yra labai žinoma Indijoje. Ji rengia Jungtinės Karalystės žvaigždes, tarp jos klientų yra net karališkoji šeima – Williamas ir jo žmona Kate. Dizainerė Sanjukta Dutta yra žinoma ne vienoje šalyje. Suknelė buvo labai sunki, ją sudarė daug sluoksnių“, – DELFI pasakojo moteris ir pridūrė, kad suknelė pasiūta iš šilko.

Nors grožio konkursai, renginiai ir mados demontracijų šou moteriai toli gražu nėra naujiena, tačiau ji neslepia susižavėjimo: „Sulaukiau labai daug dėmesio iš žurnalistų, tuo labai patenkinta buvo ir dizainerė, nes visi su pasimėgavimu gėrėjosi jos sukurta suknele.“

Ingrida pasakojo, kad matė ir gausybę įžymybių.

„Mačiau Leonardą DiCaprio, Bradą Pittą. Sulaukiau didelio dėmesio iš Pietų Afrikos aktorių“, – pasakoja Ingrida.

Nors Ingrida yra kilusi iš Lietuvos, šiuo metu gyvena Airijoje ir jau daugiau nei dešimt metų dirba modelio darbą.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)