Laidoje vaikinas papasakojo, kaip prasidėjo jo grupės veikla, su kokiais išbandymais teko susidurti pradedant muzikinę veiklą, pirmuosius darbus baigus mokyklą bei istoriją, nuo kurios prasidėjo jo ir Karolinos Meschino draugystė.

Po mokyklos – darbas restorane

„Aš baigiau mokyklą, o mano brolis dar mokėsi joje. Aš dirbau įvairiuose darbuose, pavyzdžiui, restorane padavėju, virtuvėje. Mes abu norėjome būti nepriklausomi nuo tokio gyvenimo būdo. Aš nesijaučiau pakankamai aiškiai gyvenime žinantis, ko aš noriu. Po mokyklos nepasirinkau stoti į universitetą, nes man atrodė nelogiška nuspręsti dabar, kokią noriu mokytis specialybę ir ją studijuoti ketverius ar daugiau metų. Aš pasirinkau patyrinėti, kas gero vyksta gyvenime“, – laidoje sakė Remis Daškevičius.

Jis pabrėžė, kad jo muzikinis kelias prasidėjo labai paprastai – nusipirkus gitaras ir būgnus teko pradėti mokytis įvaldyti instrumentus.

„Kartu su broliu, neturėdami kažkokios aiškios muzikinės nuovokos, nusprendėme įkurti grupę tėvų garaže. Kartu su draugais tiesiog grodavome, nusipirkome gitaras, būgnus. Pamažu grojimas mus labai užkabino, susipažinome su kitais Kauno muzikantais, vienas žingsnis po kito mus privedė prie tokio projekto, kuris šiandien yra žinomas kaip „Flash Voyage“, tai yra vienas iš mano brolio projektų“, - pasakojo dabar jau puikiai jaunmui žinomas atlikėjas.

Vaikinas pasakojo, kad Lietuvoje jų muzikai nebuvo atitikmens. Pirmieji jų įrašai pasirodė prieš dvejus metus.

„Tiesiog buvome bičai, kurie norėjo studijoje eksperimentuoti. Turėjome kompiuterį, mikrofoną ir pradėjome įrašinėti. Mes nuo pat pradžių sakėme, kad šis projektas bus didžiulis ir mes iš to užsidirbsime pinigų“, - įsitikinęs grupės lyderis.

Apie sėkmę socialiniuose tinkluose

Tūkstančius sekėjų socialiniuose tinkluose turintis atikėjas sako, kad žinomumas atėjo natūraliai, todėl priprasti su pasikeitusiu žmonių požiūriu, nebuvo sunku.

„Aš tikrai jaučiu, kad sekėjai, kurie domisi manimi internete, taip pat domisi manimi ir realybėje. Nežinau, ar mano gyvenimas pasikeitė, kai sekėjų atsirado tiek daug, bet mano norai išliko tokie patys, veikla išliko ta pati. Kai pradėjau kurti muziką, nebuvau garsus, tai buvo pasekmė. Toks ir buvo planas, žinoma, kartais pagalvoju, ar negyvenu sapne, ar tikrai viskas yra tikra“, – tikina R.Daškevičius.

Remigijus Daškevičius, Karolina Meschino

Vaikinas pripažįsta, kad dar mokykloje, matydamas kai kuriuos klasiokus, kurie geriau muzikuoja įvairiais instrumentais, jis jautė šiokį tokį nepasitikėjimą, tačiau tai jam nesutrukdė patikėti savimi ir pačiam pradėti kurti muziką.

„Aš turėjau nepasitikėjimo muzikoje, bet ne idėjose ar tiksluose. Mačiau, kad jie geriau gaudosi muzikoje, bet žinojau, kad vieną dieną galiu tapti geresnis. Bet viskas, ką tu suplanuoji, gali būti įgyvendinama. Viskas yra tavo darbo pasekmė. Jeigu įdėsi pakankamai daug darbo, tai ir įvyks“, – laidoje sako grupės lyderis.

Santykiai su Karolina Meschino

Daugelis puikiai žino, kad atlikėjo širdies draugė – žymioji socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino. Vaikinas papasakojo apie jų pažinties pradžią. Anot jo, dabar jis yra labai laimingas ir džiaugiasi dabartiniais santykiais.

Karolina Meschino ir Remigijus Daškevičius

„Esame kartu nuo praėjusios vasaros. Ji parašė mano pagrindiniam prodiuseriui. Mūsų pažinties istorija ir buvo tokia – ji turėjo idėją parašyti dainą, kuri būtų šmaikšti, jaunatviška, toks savotiškas atsakas heiteriams. Ji parašė su tokia idėja, o mes buvome Vilniuje, todėl jau po kelių dienų ji jau buvo pas mus studijoje. Po to turėjome kūrybinių aspektų, kodėl reikėjo tą dainą tobulinti, vėliau sugalvojau, kad ir aš noriu prisidėti prie dainos kūrimo. Viskas užtruko tikrai gana ilgai. Po to mes pradėjome labai daug laiko leisti kartu. Viskas įvyko savaime, esu labai laimingas, ji yra labai geras žmogus ir mane taip pat daro laimingu ir geru“, – apie santykius su Karolina pasakojo jos vaikinas.

Visą laidą žiūrėkite:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)