„Man iki šiol plūsta daug užuojautų. Ir visi klausiate, kuo galite padėti mano šeimai. Visą laiką atsakydavau, kad nežinau. O dabar žinau. Man stipriai padėsite, jei užversite renginiais. Rekomenduokite mane įmonėms ir privatiems asmenims organizuoti jų šventes arba tiesiog pravesti jų renginius. Dabar man kaip niekada reikia kuo daugiau įtemptai dirbti, kažką veikti, kad nebūtų laiko nerti į apmąstymus bei prisiminimus. Turiu pasirūpinti savo likusia šeima – mano dviem berniukais ir naujagimiu. Ačiū iš anksto kiekvienam iš Jūsų“, – savo socialiniame tinkle skelbė E. Venskutonis.

Netrukus renginių vedėjo įrašu ėmė dalintis šimtai geros valios žmonių ar tų, kurie jau turėjo progą Evaldą išvysti renginių vedėjo vaidmenyje. Visi besidalinantys pagalbos šauksmu tikino, kad šis vedėjas bet kokį renginį gali paversti tikra švente.

DELFI susisiekė su E. Venskutoniu ir pareiškė užuojautą dėl netekties. Vyras atviravo, kad tokiu tamsiu gyvenimo periodu jam padėti gali tik užimtumas.

„Šeimą pagavo tragedija – vienas žmogutis gimė, kitas – paliko šį pasaulį ir kartu mane su trimis berniukais, namais ir viskuo kitu“, – teigė pašnekovas.

„Esu įmonių, viešų renginių ir pan. renginių organizatorius, tad visų pirma organizuoju. Taipogi labai daug privačių švenčių ir vedu. Kadangi manęs šimtai žmonių kreipdamiesi, rašydami, skambindami visi kaip vienas klausia „Kuo galiu padėti?“, tai padėti galima sklaida, rekomendacijomis, idealiausia – užsakymais. Aktyvus užimtumas – man yra vaistas“, – tikino našlys.

„Ten daug veiklos kasdien, ilgam periodui, todėl ilgiau galėsiu malšinti skausmą“, – pridūrė renginių organizatorius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)