Tai, kad bus viešinama paslaptinga ir galimai jo žmoną kompromituojanti medžiaga R. Skaisgirys (50) viešai užsiminė jau prieš porą savaičių, o likus dienai iki jos paviešinimo, pirmadienį, DELFI sulaukė priminimo. Buvo informuojama, kad kitą dieną žiniasklaida turėtų sulaukti neva pikantiško turinio, kurį atsiuntę asmenys pavadino „paslaptimi“. Kodėl tokiai medžiagai viešinti pasirinkta būtent gegužės 21-oji atskleidžiama nėra.

Išaušus antradieniui, DELFI redakciją prieš pietus pasiekė laiškas su videonuoroda į internetinį serialą, pavadinimu „GlostykBobiką!“. „Youtube“ tinkle patalpintame turinyje vartojama necenzūrinė leksika, todėl medžiaga skirta tik suaugusiems.

„Šiandien pristatome vaizdo įrašą, kurį R. Skaisgirys minėjo interviu metu. Lydinčio pranešimo spaudai nepateikiame, paliekame tai jūsų vertinimui. Tikime, kad šis vaizdo įrašas sudomins jūsų portalo lankytojus“, – laiške su videoturiniu skelbė „Videometros“ komunikacijos vadovas Andrius Česnulevičius.

Vaida ir Rolandas Skaisgiriai

Imta svarstyti, ar šis serialas yra įkvėptas realių Rolando ir Vaidos santykių, tačiau į bet kokius tokius ar panašius klausimus prodiuseris atsakė tyla. DELFI susisiekus su R. Skaisgiriu jis atsisakė pasidalinti bet kokiu komentaru, teigdamas, kad savo santykių nekomentavo anksčiau, todėl nekomentuos ir dabar.

„Ne, negaliu (komentuoti), todėl, kad ten (vaizdo įraše) viskas pateikta“, – sakė jis.

„Niekada nieko ir nesakiau šiuo klausimu“, – DELFI pridūrė R. Skaisgirys.

Nepaisant to, internete patalpintas serialas sufleruoja apie galimą Vaidos ir Rolando meilės istoriją. Jau pirmomis sekundėmis fone girdisi daina su žodžiais „bad liar“ (liet. blogas melagis), o ekrane matoma pora tuokiasi ant jūros kranto – visai kaip ir Skaisgiriai, kurie amžiną meilę vienas kitam prisiekė Barbadose 2013 metais.

„Kodėl dėl susirašymo reikėjo trenktis per pusę pasaulio? Dėl ko?“ – klipe kalba užkadrinis aktoriaus Ramūno Rudoko balsas.

„Na, mirtis mūsų neišskyrė. Nutiko kiek kitaip“, – toliau intriguojama videoįraše, kuriame vėliau paaiškėja, kad pagrindinį serialo herojų apgaudinėja žmona su kitu vyru.

Dar vienas sutapimas yra pagrindinių herojų vardai – Skaistė ir Girius, kuriuos sujungus lengvai išeina Skaisgirių pavardė.

Kiek daugiau nei 4 min. trukmės įrašas „Youtube“ tinkle apibūdinamas kaip turinys, kuris žiūrovams padės lengviau suprasti pramogų pasaulį ir jame vyraujančias dramas.

„Šįkart siūlome kitu kampu pažvelgti į šou verslo užkulisius. Intrigos, sąmokslai ir absurdiškos situacijos – #GlostykBobiką. Komiškas internetinis serialas – pasakojantis Giriaus ir jo buvusios žmonos Skaistės gyvenimus bei tolimesnius jų vingius“, – rašoma vaizdo įrašo aprašyme.

„Jums atrodo, kad viskas čia baigta? Bet ne, viskas iš tikrųjų tik prasidėjo“, – pirmos serijos gale sako pagrindinis aktorius.

Po paparacių nuotraukų – Vaidos kirtis Rolandui

Jau žinoma, kad poros skyrybų byla pasiekė teismą, tačiau, panašu, kad Vaida ir Rolandas savo santykius aiškinsis ne tik už uždarų teismo durų, o ir žiniasklaidoje. Kiek daugiau nei prieš savaitę lrytas.lt išplatino V. Skaisgirės nuotraukas iš atostogų Turkijoje, kur televizijos laidų vedėja neva laiką leido su vedusiu vyru. Paviešintos ir poros nuotraukos.

Buvo rašoma, kad Vaida palikusi vyrą bei sūnų Atą, Velykas leido saulėtame Antalijos kurorte. Ji atostogavo su draugais ir, kaip teigiama, nauju mylimuoju, kuris yra vedęs.

Straipsnyje teigiamai vertinamas Rolandas, minima, kad jis Velykas liko švęsti su sūnumi, jie daužė kiaušinius bei žaidė krepšinį.

Tačiau Vaida apie šį straipsnį turėjo savo nuomonę. Pasipiktinusi ji nuomonę išreiškė savo feisbuko paskyroje, kiek vėliau ji sutiko savo įrašu pasidalinti ir su DELFI.

„Gerbiama žurnaliste, teksto pabaigoje pamiršote pridėti, jog reklama, ko gero, bus apmokėta iš UAB „Videometra“ arba asmeninės Rolando Skaisgirio sąskaitos. Bet, ko gero, tai ir taip akivaizdu. O gal čia tik sutapimas?

Vaida ir Rolandas Skaisgiriai

Ilgai klausiausi savo buvusio vyro grasinimų susidoroti, sužlugdyti, atimti vaiką bei kitaip pakenkti man ir mano aplinkai, tad šis muilo operos scenarijus, nepelnytai pavadintas straipsniu, pernelyg nenustebino. Tik naiviai tikėjausi – o gal kažkur, giliai giliai viduje, žmogus atras nors truputį pagarbos sau ir neneš į viešumą to, kas akis į akį aptarta šimtus kartų?

Ačiū visiems nepriekaištingos moralės atstovams už atsiliepimus. Kaip smagu ir lengva, nežinant nei vienos teisingos detalės, viską sumaišyti su žemėmis ir skelbti nuosprendžius.

Kaip bebūtų, nesiruošiu veltis į šitas žeminančias viešas diskusijas ir šiuo įrašu tik noriu pabrėžti, jog dauguma tekste esančių išvedžiojimų bei faktų yra iškraipyti.

Beje, nors žurnalistei sakiau, bet pasikartosiu – neturite jokios teisės viešinti šių nuotraukų. Civilinio kodekso 2.22 straipsnio 1 dalis nurodo, kad fizinio asmens nuotrauka (jos dalis), portretas ar kitoks atvaizdas gali būti atgaminami, parduodami, demonstruojami, spausdinami, taip pat asmuo gali būti fotografuojamas, filmuojamas tik jo sutikimu. Sutikimo nebuvo.“, – rašė V. Skaisgirė.

Vaida ir Rolandas Skaisgiriai

Renginiuose atskirai, o jei kartu – vengė kontakto

DELFI primena, kad kalbos apie V. ir R. Skaisgirių skyrybas sklando jau seniai. Pora dažnai viešuose renginiuose pasirodydavo po vieną, o jeigu ir ateidavo kartu – laiką vakarėliuose ar oficialiuose priėmimuose leisdavo atskirai. Pavyzdžiui, M.A.M.A. 2018 apdovanojimuose ant raudonojo kilimo pasirodė ir Vaida, ir Rolandas, tačiau visą vakarą pora vengė kontakto.

Tuomet pasiteiravus R. Skaisgirio, kodėl fotografams jis pozuoja vienas, nors žmona tuo metu jau buvo renginyje, žinomas vyras atsakė, jog jo kartu neima pati Vaida.

„Neima žmona. Aš esu susijęs pirmiausiai su M.A.M.A., todėl tikiuosi pačio nuostabiausio vakaro. Klauskite spaudos atstovės (apie gandus dėl šeimos griūties)“, – sausio mėnesį atsakė jis DELFI.

Vaida Skaisgirė

Tuo tarpu V. Skaisgirė ant raudono kilimo pasirodė su bičiule ir iki renginio vakarą leido bičiulių kompanijoje.

Atsakydama, kodėl pozavo atskirai, Vaida išliko lakoniška: „Galiu tik nusišypsoti. Šia tema ilgą laiką nekalbu ir nekomentuoju. Tai yra niekieno reikalas“, – kalbėjo ji.

DELFI primena, kad TV laidų prodiuseris, buvęs krepšininkas R. Skaisgirys su Vaida susituokė 2013 metais Barbadose. Tuomet jiems jau buvo gimęs sūnus. Šiuo metu berniukui jau penkeri.

Apie tai, jog šeimoje atsirado nesutarimų kalbama jau daugiau nei metus, DELFI žiniomis, R. Skaisgirys jau seniai išsikraustęs iš šeimos namų ir gyvena atskirai.

Ši santuoka TV prodiuseriui – jau antroji, o V. Skaisgirei – pirmoji. Pora kartu buvo nuo 2011 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (310)