Nors prieš gulantis ant operacinio stalo įprasta kiek jaudintis ir nerimauti, tačiau žinoma moteris juokauja, kad operacijos laukia labiau nei savo gimtadienio.

„Keista, kad taip yra, nes juk vis tiek atliks pjūvius, turbūt skaudės, bus pooperacinis laikotarpis, tačiau specialistai ir mane operuosiantis „Gijos Klinikos“ chirurgas Darius Bagdanavičius išsamiai viską paaiškino ir nuramino. Taigi nebesuku sau galvos – pasitikiu specialistais ir atsiduodu į jų rankas“, – pranešime spaudai sakė D. Gutauskienė-Laisva.

Prieš priimdama sprendimą, moteris labai daug domėjosi krūtų didinimo operacijomis, todėl buvo prisiskaičiusi keisčiausių dalykų, galvoje sukosi ne vienas plačiai paplitęs mitas. Vis tik apsispręsti padėjo pokalbis su chirurgu, kuris išsklaidė visas baimes.

„Buvau skaičiusi, kad, pavyzdžiui, negalima skristi lėktuvu, nes implantai gali sprogti, negalima plaukioti, nes tave implantai iškels į viršų tarsi kokia gelbėjimo liemenė, kad negalima sportuoti ir taip toliau. D. Bagdanavičius profesionaliai viską nuo A iki Z paaiškino „žmonių kalba“, tad neliko nieko kito, kaip tik ramiai laukti operacijos“, – sakė D. Gutauskienė-Laisva.

Dėl krūtinės dydžio susirūpino dar paauglystėje

Atlikėja pasakoja pirmą kartą savo krūtine susirūpinusi dar paauglystėje, kai pastebėjo, kad bendraamžių figūros darosi vis moteriškesnės, o jos figūra pernelyg nesikeičia.

„Man, kaip jaunai merginai, jau tada buvo didžiulis klaustukas, kodėl pas mane nieko nėra, tačiau visą laiką tikėjausi ir galvojau, kad krūtinė dar atsiras, kai subręsiu ar pagimdysiu vaiką. Vis dėlto, turbūt tokia genetika, nes krūtinė taip ir neatsirado. Negaliu sakyti, kad labai kompleksavau, tačiau man jos trūksta, jaučiu, kad man jos reikia“, – neslepia žinoma moteris, - „man krūtinė yra moteriškumo simbolis. Aš daugiau ar mažiau esu scenos žmogus – dainuoju. Man norisi pabrėžti savo figūrą“.

D. Gutauskienė-Laisva prisimena nemalonų atvejį, kai būdama gerokai jaunesnė su draugėmis nusprendė nuvažiuoti prie ežero, tačiau nesijautė patenkinta savo kūnu ir... į maudymosi kostiumėlį prikimšo vatos: „Aš taip norėjau tos krūtinės, kad į liemenėlę prisidėjau vatos. Kažkaip visai nepagalvojau, kad ta vata vandenyje išplauks, tačiau būtent taip man ir nutiko. Tuomet draugėms buvo daug juoko, o man – šiokio tokio streso. Puikiai prisimenu šį atvejį ir kaip kompleksavau prieš drauges, kaip norėjosi jaustis moteriškai ir, galiausiai, kaip su ta vata man neišdegė“.

Į komentarus dėl išvaizdos nekreipia dėmesio

Žinoma moteris atvira – jai tenka sulaukti ir nemalonių komentarų apie savo išvaizdą, ne tik apie krūtinę. Vis tik D. Gutauskienė-Laisva teigia, kad kitų žmonių nuomonė jai didelės įtakos nedaro.

„Žmonės komentuoja, kad mano lūpos per plonos ar ausys atlėpusios, bet man kitų nuomonė nėra svarbi. Kiekvieno mūsų grožio įsivaizdavimas yra labai skirtingas. Kai kurioms gražu neskustos pažastys ir aš tokių moterų nesmerkiu, manau, jei joms gerai, tai kodėl gi ne? Aš irgi tam tikrų dalykų gal nedaryčiau, tačiau dabar tai yra mano pasirinkimas pagal mano grožio suvokimą“, – sako D. Gutauskienė-Laisva.

Ji atskleidžia, kad pagimdžiusi vaiką apie operaciją pradėjo galvoti dar dažniau. Nors sūnų maitino vos mėnesį, tačiau pastebėjo, kad krūtinė vis tiek pakito. Tai taip pat prisidėjo prie apsisprendimo.

Pataria savęs nestabdyti ir nebijoti keistis

Moters manymu, nereikia savęs stabdyti, jei galima kažką pakeisti ir tapti laimingesne. D. Gutauskienė-Laisva teigia suprantanti, kad kitos moterys tokio sprendimo bijo tiek dėl aplinkinių, kurie ima klausinėti, kam to išvis reikia, tiek ir dėl giminių mėginimo atkalbėti. Tuo tarpu atlikėja mano, kad jei pasidarius kokią nors plastinę operaciją pagerės savijauta ir moteris bus laimingesnė, kodėl to reikėtų atsisakyti?

Garsi moteris prisimena kalbinusi ne vieną merginą, kuri buvo pasidariusi operaciją, ir jautusi, kokios patenkintos ir pasitikinčios savimi tapo tos moterys.

„Aš toms moterims kartais net pavydėdavau to pasitikėjimo savimi. Nesakau, kad man jo trūksta, bet šiuo atveju man jo turbūt nepakako. Gyvename vieną kartą, džiaukimės, puoškimės ir rūpinkimės savimi, – tą aš patarčiau visoms moterims. Apskritai, moterys dažnai pamiršta save – vaikai, šeima, darbas, namai. Tačiau dėmesį pirmiausia reikia rodyti sau, kad mes būtume laimingos, o tada bus laimingi ir aplinkiniai“, – įsitikinusi D. Gutauskienė-Laisva.

Dėl savo sprendimo žinoma moteris tarėsi tik su savo vyru. „Labai džiaugiuosi, kad vyras man paliko teisę apsispręsti pačiai, o po to visokeriopai palaikė. Aš tiesiog žinau, kad būsiu kur kas laimingesnė“, – šypsosi D. Gutauskienė-Laisva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)