„Nieko nesigailiu. Nebent tik to, kad laidoje pradėjau mikčioti ir negražiai sėdėjau. Ir stilius netiko, nes atrodžiau daug vyresnė. O visa kita buvo gerai. Žmonių reakcijos – man nulis emocijų. Manęs tikrai netrikdė jokie žmonių pasisakymai nei iki laidos, nei po jos“, – DELFI pasakojo iš Žemaitijos kilusi moteris.

„Neturiu jokių negalių, su manimi viskas yra gerai. Kiti socialiniais tinklais naudojasi kaip vaistu, bet su mano mąstymu yra viskas gerai“, – kartojo ji.

Minimoje laidoje Lina pasakojo, kad, jos nuomone, vyras turi išlaikyti savo mylimąją ir ją maksimaliai aprūpinti – tai esą kiekvienos moters svajonė, apie kurią neva nutylima. Niekada jokio darbo nedirbusi ir iki šiol su tėvais gyvenanti Lina teigė, kad ji turi širdies draugą, kuris mielai ja rūpinasi ir uždirba pinigus. Tuo tarpu pati pašnekovė dienas leidžia uždarose feisbuko grupėse, kurias ji pati administruoja, bendrauja su draugėmis, lankosi kavinėse, restoranuose ir taip mėgaujasi gyvenimu. Lina sako, kad moters pareiga yra prižiūrėti save, namus ir šeimą.

„Supratau, kad žmonėms sukeliu tokias dideles emocijas, kad reikia jas kažkur išnaudoti. Vos porą sakinių ir štai, išėjo sensacija. Grįžusi namo gailėjausi tik vieno, kad ten pasisakiau per mažai, bet net ir to užteko“, – apsilankymą pokalbių laidoje komentavo Lina.

„Kiek tenka socialiniuose tinkluose pastebėti žmones, jau žinau, kas jiems aktualiausia. Jiems įdomu, kas su kuo miegojo ir pinigai. Laidoje pasakiau tai, ką žmonės norėjo išgirsti. Ar tai ne teisybė? Juk teisybė. Aš nieko nemeluoju. Man yra priimtina, kai vyras išlaiko moterį, juk taip ir turi būti. Pasižiūrėkite į užsienio oligarchus ir kaip jie išlaiko savo moteris. Tik mūsų varguolių krašte yra kitoks mąstymas. Žinojau ir anksčiau, kad tokie dalykai mūsų tautiečiams yra nesuvokiami, bet nesitikėjau, kad savo pasisakymais sukelsiu tiek daug dėmesio. Dabar jau žinosiu ir dar ne tiek pasakysiu. Nieko nebijau. Nežinau, kas turėtų nutikti, kad dėl to sielvartaučiau ar apsiverkčiau“, – sakė ji.

„Barakudos“ etiketė, kaip sako pašnekovė, jos nė kiek nežeidžia – svarbiausia, kad toks gyvenimo būdas tinka jai ir jos mylimajam. Su savo širdies draugu Lina susipažino socialiniuose tinkluose, romantiškus santykius pora puoselėja pusmetį ir jau svarsto apie gyvenimą kartu.

„Socialinių tinklų grupėse aktyvi tapau maždaug rudenį. Pamenu, kad iš pradžių net nedrįsau parašyti nė vienos žinutės, net jokio komentaro po tiesiogine transliacija. Galvojau apie tai, ką žmonės pasakys. O paskui išdrąsėjau. Kai pati pradėjau dalintis savo įrašais feisbuke, bandžiau provokuoti žmones – visai kaip ir dabar per televiziją. Dabar sudrebinau televiziją, o iki tol drebindavau internetą. Paliečiu iššaukiančias temas, pavyzdžiui, klausiu, kur žmonės mylisi. Man svarbiausia yra sukelti reakcijas, juk patys suprantate. Netrukus po to išdrąsėjau tiek, kad ėmiau viešinti savo nuotraukas. Žinoma, per televizorių atrodau tarsi kitas žmogus – ypač šioje laidoje. Žmonės ėmė dalintis stopkadrais, kuriuose atrodau tarsi paršelis. Žiauru. Bet paskui suvokiau, kad tegul tik dalinasi, tegul tik viešina. Juk tie žmonės manęs net nėra matę. Juk nesufotošopinsiu to, kaip atrodau laidoje, nepakeisiu savo veido“, – pasakojo pašnekovė.

Lina Kučinskaitė

Daugelis laidą stebėjusių ir netrukus socialiniuose tinkluose Linos nuotraukas išvydusių žmonių pastebėjo, kad jose moteris atrodo kur kas kitaip. Tiesa, laidos herojė ir pati neslepia, kad savo nuotraukas ji šiek tiek padailina redagavimo programėlėmis. Anot jos, taip elgiasi kone kiekviena moteris.

„Pasirodė nuomonių, kad neva esu gerai įvaldžiusi fotošopą, bet juk kiekvienas savo nuotraukas dailina filtrais – tą daro kiekviena moteris. Juk neišeina padaryti nuotraukos taip, kaip tu atrodai realybėje. Fotografijos dažnai taip pat skiriasi nuo vaizdo įrašo, kuriame tu esi nufilmuotas – ir visur žmogus atrodo skirtingai“, – tikina laidos herojė.

„Laidoje buvau pirmą kartą, todėl nežinojau, kaip reikia tinkamai atsisėsti, elgtis. Ten buvo visai ne mano laikysena. Kai pirmą kartą save pamačiau išsigandau, tačiau jau kitą dieną viską priėmiau jau kitaip. Juk kai fotografuojiesi gaudai geriausią apšvietimą, kampą nuotraukai. O ten atsisėdus nesupratau, kad irgi reikia tinkamai įsitaisyti, jog kameros visuose studijos kampuose, todėl ir sėdėjau susikūprinusi, susigūžusi. Negana to, dar pradėjau mikčioti“, – nusijuokė ji.

Kol kas, kaip pasakoja Lina, naudos iš dėmesio ji sulaukia mažai, tačiau tai nepažaboja jos planų ateityje ir vėl atsidurti panašioje pokalbių laidoje.

„Gyvename tik kartą, todėl man buvo įdomu atsidurti televizijoje. O po šios visos bangos tapo dar įdomiau, eisiu vėl. Jeigu žmonėms patinka ši tema, galiu šnekėti ir šnekėti. Tik kitą kartą jau nebemikčiosiu. Žinote, į laidą atėjau ne kaip pagrindinė herojė, tema buvo apie tai, kaip viena moteris apgavo profesionalų boksininką, tačiau išėjo taip, kad visas dėmesys kliuvo man. Panašu, kad niekam nėra įdomus žmogus, kuris tiek daug atnešė Lietuvai, įdomiausia laidoje buvau aš – moteris, kuri pakalbėjo apie pinigus“, – pastebi Lina.

Moteris nelepia, kad pasiturintis širdies draugas jos gyvenime atsirado gana neseniai, tačiau ją džiugina ne tik jo kompanija, bet ir vyro karjera, alga, turimas nekilnojamas turtas.

„Jis neprieštarauja tokiam mūsų gyvenimui. O po laidos jis taip pat niekaip nereagavo, kadangi yra matęs mane realybėje. Jam vienodai šviečia. Aš pati bendrauju su normaliais žmonėmis, kuriems tokie dalykai nedaro jokio įspūdžio. Nesureikšminu pašalinių žmonių nuomonės. Mano draugas pats bent dešimt metų visame šiame reikale sukasi, yra ėjęs į televizijos laidas, vieną dieną aš jį parodysiu“, – žadėjo ji.

Kaip pasakoja Lina, ji sulaukia nemažai vyrų dėmesio, kuris pasireiškia ir komplimentais, ir dovanomis, tačiau dėl to jos širdies draugas nė kiek nepavyduliauja.

Lina Kučinskaitė

„Matyt, iki savo draugo aš jau atsidžiaugiau visu tuo dėmesiu, todėl nėra pagrindo pavydui. Aišku, ir dabar gaunu visko, visą laiką juk gauni, bet kažkaip nebereaguoji. Netikėjau, kad mano gyvenime apskritai atsiras toks žmogus. Iki jo niekas manęs taip ir nesudomino. Esu gavusi daug pasiūlymų, gėlių, kvepalų į namus yra atvežę“, – dėsto 30-mete prisistačiusi moteris.

„Kartu esame gana neseniai, apie pusmetį. Pažintis užsimezgė internete, per diskusijas. Jis mokėjo kažkaip kitaip prieiti prie manęs. Mokėjo mane sužavėti, nesigyrė tuo, ką turi. O dažniausiai vyrai giriasi savo pajamomis, turtais, statusu, bando sumenkinti kitą žmogų“, – priduria pašnekovė.

Paklausta, ar jos nežeidžia „barakudos“ etiketė, Lina tikina, kad tikrai ne.

„Ne. Svarbu žinai pats, koks esi, o kas ką pasakys, nesvarbu. Esu šaltų nervų. Manęs neveikia tokios kalbos“, – sako ji.

Jei netikėtai jos santykiai su dabartiniu širdies draugu iširtų, Lina sako tikrai per daug neišgyventų ir mokėtų savimi pasirūpinti, kaip tai darė iki jam atsirandant.

„Dieve, čia maža problema būtų. O kas iki jo mane aprūpino? Nepražūčiau. Bet dabar jis yra ir mane aprūpina. Manau, kad tai yra kiekvienos moters svajonė, o jei jos sako kitaip, vadinasi, meluoja. Kuriai nėra smagu gauti gėlių, dovanų, dėmesio?“ – stebisi laidoje sužibėjusi pašnekovė.

Paklausta apie miestą, kuriame ji kuria savo gyvenimą ar šeimą, Lina tampa kur kas paslaptingesnė. Tokios temos jai, regis, yra tabu.

„Gyvenu Klaipėdos pusėje, Žemaitijoje. Nenoriu viešinti savo gyvenimo, tačiau taip, gyvenu Lietuvoje. Nenoriu kalbėti ir apie šeimą“, – teigia moteris.

Nepaisant to, Lina išsidavė, kad pavyzdį būti išlaikoma vyro ji išsiugdė savo šeimoje. Panašios vertybės buvo puoselėjamos ir dabartinio jos širdies draugo namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (844)