Poros skyrybų byla jau pasiekė teismą.

Penktadienio vakarą lrytas.lt portale pasirodė straipsnis, kuriame aptariamos Vaidos Skaisgirės atostogos Turkijoje. Publikuotos nuotraukos, kuriose ji – ne savo vyro draugijoje.

Rašoma, kad Vaida palikusi vyrą Rolandą Skaisgirį bei sūnų Atą, Velykas leido saulėtame Antalijos kurorte. Ji atostogavo su draugais ir, neva, nauju mylimuoju, kuris yra vedęs.

Straipsnyje teigiamai vertinamas Rolandas, minima, kad jis Velykas liko švęsti su sūnumi, jie daužė kiaušinius bei žaidė krepšinį.

Tačiau Vaida Skaisgirė apie šį straipsnį turėjo savo nuomonę. Pasipiktinusi ji nuomonę išreiškė savo feisbuko paskyroje ir sutiko įrašu pasidalinti su DELFI.

„Gerbiama žurnaliste, teksto pabaigoje pamiršote pridėti, jog reklama, ko gero, bus apmokėta iš UAB „Videometra“ arba asmeninės Rolando Skaisgirio sąskaitos. Bet, ko gero, tai ir taip akivaizdu. O gal čia tik sutapimas?

Ilgai klausiausi savo buvusio vyro grasinimų susidoroti, sužlugdyti, atimti vaiką bei kitaip pakenkti man ir mano aplinkai, tad šis muilo operos scenarijus, nepelnytai pavadintas straipsniu, pernelyg nenustebino. Tik naiviai tikėjausi – o gal kažkur, giliai giliai viduje, žmogus atras nors truputį pagarbos sau ir neneš į viešumą to, kas akis į akį aptarta šimtus kartų?

Ačiū visiems nepriekaištingos moralės atstovams už atsiliepimus. Kaip smagu ir lengva, nežinant nei vienos teisingos detalės, viską sumaišyti su žemėmis ir skelbti nuosprendžius.

Kaip bebūtų, nesiruošiu veltis į šitas žeminančias viešas diskusijas ir šiuo įrašu tik noriu pabrėžti, jog dauguma tekste esančių išvedžiojimų bei faktų yra iškraipyti.

Beje, nors žurnalistei sakiau, bet pasikartosiu – neturite jokios teisės viešinti šių nuotraukų. Civilinio kodekso 2.22 straipsnio 1 dalis nurodo, kad fizinio asmens nuotrauka (jos dalis), portretas ar kitoks atvaizdas gali būti atgaminami, parduodami, demonstruojami, spausdinami, taip pat asmuo gali būti fotografuojamas, filmuojamas tik jo sutikimu. Sutikimo nebuvo.“, – rašė V. Skaisgirė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (643)