Vaizdas primena paplūdimį, tiesa? Tačiau tą patį buvo galima pamatyti ir penktadienio vakarą prie Vilniaus centre esančio naktinio baro „Matérialiste“.

Naktinis baras „Matérialiste“ tęsia tradiciją ir dar kartą savo ištikimiausiems lankytojams surengė įsimintiną vakarėlį „Lūpos”, kurį pristatė vasara alsuojantys „Lancome Mademoiselle” lūpų dažai.

Kaip rašoma pranešime spaudai, vakaro akcentu neabejotinai tapo naktinio baro prieigose „Flower Couture by Mantas Petruškevičius” sukurta palmių lapų ir smėlio kompozicija, kviestinius svečius nukėlusi į Majamio ar Saint Tropezo paplūdimius.

Floristo M.Petruškevičiaus dekoras ir paplūdimio dvasia taip sužavėjo baro lankytojus, kad vakarėlį daugelis tęsė čia pat lauke ant smėlio – visi be proto išsiilgę vasaros!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)