Buvo skelbiama, kad žinoma dizainerė V. Jakučinskaitė neva ne tik užmezgė romaną su kitu vyru, bet ir nuo jo galimai laukiasi vaikelio. Istoriją žurnalistams neva patvirtino ir čia minimo verslininko žmona. Su Viktorija poruojamo vyro žmonos vardu prisistačiusi moteris žiniasklaidai išplatintame laiške tikino, kad vyras paliko šeimą ir neva patvirtino jo ryšį su V. Jakučinskaite.

Tačiau trečiadienį su DELFI bendraudama mados namų „Tiulio fėja“ kūrėja pasakojo, kad jaučiasi sukrėsta esamos situacijos ir tikino, kad dėl šmeižto, kuris pasirodė keliuose naujienų portaluose, ji planuoja kreiptis į teismą.

„Einu pas teisininkus šiandien. Eina ir jo žmona (minimo verslininko sutuoktinė), nes ji nerašė jokio laiško. Jos vardu kažkas pasinaudojo ir visa tai parašė. Man sunku protu suvokti, kad kažkas kito vardu ėmėsi tokių veiksmų. Nesuprantu, kam visa tai? Esu eilinė moteris, nežinau, kodėl kažkas man gali norėti pakenkti, juolab, liečiant mano šeimą. Šioje situacijoje paprasčiausiai buvo pasinaudota kito žmogaus tapatybe“, – DELFI pasakojo V. Jakučinskaitė.

Apie pradėtus teisminius procesus DELFI prabilo ir su V. Jakučinskaite poruojamo verslininko žmona. Moteris nenoriai bendravo su DELFI, tačiau neslėpė šoko dėl susidariusios situacijos.

Visų pirma ji primygtinai tvirtino, kad nerašė ir niekam nesiuntė minimo laiško, kuriuo, kaip šaltiniu, rėmėsi žurnalistai. Antra, dėl paskleistos netiesos ir asmens, kuris naudojosi jos vardu, ji su šeima jau kreipėsi į teisėsaugą. Pašnekovė taip pat pridūrė, kad iki šiol dar niekada nėra bendravusi su žiniasklaida, todėl jai keista, kodėl žurnalistai pirmiausiai nepatikrino gauto šaltinio, susisiekiant su ja.

Dabartinę situaciją V. Jakučinskaitė įvardija kaip aferą, kurios metu nukentėjo niekuo dėti asmenys.

„Aš taip pat kreipsiuosi į teisininkus, – tvirtino dizainerė. – Niekas neturėjo teisės tokios informacijos apie mane skleisti iš viso. Juk buvo skelbiama neigiama informacija apie vaikus, mano sveikatos būklę. Juk nesu aukšto rango politikė ar viešas asmuo, kad apie mane būtų galima kurti tokias intrigas. Baisiausia, kad visą šį skandalą sukėlė nežinomas žmogus, prisistatęs kito asmens vardu. Tai yra afera, kurios metu buvo skleidžiama melaginga informacija, todėl kitas mūsų žingsnis bus teisinis“.

„Niekada neįsivaizdavau, kad apie mane gali išeiti tokio lygio straipsniai. Mano gyvenimo būdas yra visiškai ne toks, niekada apie mane nebuvo tokių ar panašių slidžių dalykų ir niekada gyvenime sau tokių dalykų neleidau. Tas visiškai svetimas žmogus paėmė ir pakišo mane po traukiniu. O aš nesijaučiu tokia svarbi, kad kažkas man taip darytų tyčia“, – nuostabos neslėpė V. Jakučinskaitė.

Pasiteiravus, ar visgi minimame laiške yra bent dalis tiesos, Viktorija nuo tiesaus atsakymo išsisuko. „Aš dabar negaliu kalbėti“, – teigė ji.

DELFI susisiekė ir su V. Jakučinskaitės vyru, tačiau bendrauti su žiniasklaida jis nepanoro. „Žinokite, gal geriau susisiekite su Viktorija. Dabar esu labai užsiėmęs“, – teigė verslininkas.

DELFI stengėsi susisiekti ir su istorijoje minimu verslininku, kuris yra poruojamas su žinoma dizainere, tačiau nesėkmingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (640)