Apie tamsų periodą, kuris šiuo metu yra apgaubęs pramogų pasaulio porų gyvenimą, J. Žižė prabilo socialiniuose tinkluose, pasidalindama jautriu įrašu – juo žinoma moteris dalijasi ir su DELFI skaitytojais.

„Tema – skyrybos! Žinau, mane seka įvairių žmonių – ir išgyvenančių santykių krizes, ir nerandančių tarpusavio harmonijos poroje, ir nežinančių, ar čia jau šis likimo partneris visam. Tad šiandien aš su jumis.

Kada išgirstu, kad skiriasi draugai ar pažįstami, visada pamąstau, paklausiu, jei galiu, ar išties jau nieko negalima padaryti, kad išsaugotumėte šeimą? Vis dėlto daugelis ne retu atveju būna priėmę bažnytinę santuoką. Ar priesaikos sau, Dievui ir vienas kitam dar ką nors šiandiena reiškia?!

Žinau, kad dažniausiai atrodo neįmanoma paminti savo principų, žinau, jog labai sunku pirmam ateiti, nuraminti, apkabinti ir ištarti – myliu! Bet tai ir yra sunkusis darbas. Šlifuotis ir amžinai išlikti kartu. Žinau ir tai, jog staigūs priimti sprendimai, po to sekios ilgai ir grauš viduje, nes gal reikėjo pasistengti. Ne aš nekalbu apie toleravimą pastovių partnerio išdavysčių ar smurto, čia jau sprendimas turėtų būti priimtas iškart! Aš kalbu, apie tuos buitinius iš nieko kylančius konfliktus, kur piltas žibalas kaitina karščiau, karščiau.

Julija Ir Laurynas Žižiai

Žinau, laimingas vienas niekada nebūsi. Visiems mums norisi artumo, šilumos ir draugo. Tad pasvarstykite dar milijoną kartų, apkalbėję ir išbandę viską, kas įmanoma kartu. Tik neplanuokite vaikų, jei meilė braška, nes tada jau visiškai palaidosite abu. Šeima tai pats didžiausias turtas, dėl nieko gi daugiau neverta taip vis stengtis. Nes joks turtas, ar apsukta momentui galva neatstos ramių, jaukių, švelnių akimirkų kartu“, – rašė J. Žižė.

DELFI primena, kad drabužių kūrėja J. Žižė gyvenimą kuria su savo vyru Laurynu. Pora augina dvi dukreles. Aukso žiedus Julija ir Laurynas sumainė 2014 metais.

Tokį moters įrašą, tikėtina, išprovokavo šiuo metu viena po kitos besiskiriančios poros. Šią savaitę paaiškėjo, kad skyrybų procesą išgyvena Indrė ir Jogaila Morkūnai, Vaida ir Rolandas Skaisgiriai. Apie galimas skyrybas imta kalbėti ir Viktorijos Jakučinskaitės ir Vitalijaus Jančenkovo šeimoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)